Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Holnapután randim lesz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnapután randim lesz, hogyan készüljek elő?

Figyelt kérdés

Több éve nem volt már kapcsolatom, szóval teljesen elfelejtettem már a randizás szabályait...

Hónapok óta beszélgetek egy nővel aki tetszik, és ma este végre eljutottunk odáig hogy elmegyünk randizni :)

Nagyon izgatott vagyok, nem hiszem hogy tudok majd aludni...

Hétfőn délután megyünk moziba, egy romantikus filmet fogunk megnézni.

Mit vegyek fel? Legyek csinosabb mint általában, vagy átlagosan nézzek ki? Magassarkút vagy laposat vegyek fel? Milyen legyen a frizurám? Kisminkeljem magam? Ha igen, milyenre? Tegyek fel parfümöt?

Hogyan viselkedjek? Legyek "lovagias"? Nyissam ki neki az ajtót? Én fizessek mindent?

Mit mondjak neki? Bókolhatok vagy az túl eröltetett?

A mozi után menjünk még valahova?

Megcsókolhatom első randin? Vagy ha nem, akkor puszit vagy ölelést adjak neki?

Megérinthetem csak úgy, mondjuk a hátát, a karját vagy a haját?

Érdemes odalent borotválnom magam vagy ez még nem lényeges?

Mit vigyek magammal a táskámban?

Mit csináljak ha valami vészhelyzet alakul ki pl. pánikrohamom lesz, összevissza beszélek, izzadok és csak bambulom őt idiótán?

Annyira be vagyok szarva mintha életem első randija lenne, pedig csak sok éve nem randiztam már és fogalmam sincs mit illik és mit nem...

Egyébként még sohasem találkoztunk, csak neten ismerkedtünk. Skype-on beszéltünk már, és a telefonszáma is meg van.

(Kérem szépen a moderátorokat hogy ne rakják át más kategóriába, hiszen leszbikus vagyok és a leszbikusok tanácsai érdekelnek!)

2018. jún. 16. 21:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De ugye volt már róla szó, hogy lesz folytatás? :)
2018. jún. 20. 19:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, pontosabban most hétvégén megyünk majd valahová ^^
2018. jún. 21. 11:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Cuki ciki ☺☺☺

24l

2018. jún. 21. 21:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Hogy alakult a második randi? :D
2018. jún. 26. 19:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Jaja, hogy alakult a 2.?
2018. jún. 26. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!