Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi lenne a jó döntés?
Van anyámnak egy hapija aki most a Pride miatt elkezdett negatív posztokat kitenni a facebookra.Tudja rólam hogy leszbikus vagyok mégis ilyeneket osztogat meg.Nem élek velük együtt,de nagyon bánt ez a felesleges gyűlöletkeltés.
Vajon kiosszam a fickót bagy hagyjam ?Bosszant a dolog és nem szívesen beszélnék vele ezek után.
Ne mutasd felé,hogy bánt! Légy boldog!
Hidd el,az a legnagyobb bosszú!
3. Válaszolóval értek egyet. Felesleges előadni az agresszíven (?vissza?)támadó amazont. Persze nem tudom mik voltak a posztban. Valóban gyűlöletkeltő??! Ez nagyon lényeges lenne. Lehet, h csak a felvonulást ellenzi. Tudom, sokak fejÉben ha valaki nem más, akkor az csak homofób lehet. De a valóság ettől árnyaltabb. Meg a szivárványban sem 2 szín van ;-)
Meg kell értened a szándékot. Addig ne csesztesd. Ha meg tényleg tapló, akkor te vagy az egyetlen remény, hogy megváltozzon az álláspontja a dologról. (ha van neki, ugyebár)
Csajszi vagy. Fiatal. Egy két kedves szóval, és szelíd gesztussal csodálat tudsz tenni. Sorry de így van.
Köszönöm a válaszokat!
Majd megpróbálok beszélni vele erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!