Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszélyes lenne így viszonyt kezdeni ezzel a nővel?
Figyelt kérdés
A férjem beosztottja és nagyon rosszul bánik vele, ezért biztosan nem kedveli. Félek,hogy csak arra használna,hogy bosszút álljon rajtam keresztül a főnökén, és lássuk be ez édes bosszú lenne...Vagy inkább ne foglalkozzak ezzel,lehet hogy tényleg én érdeklem? Illetve hoy puhatolózzak a szándékei iránt?2018. jún. 6. 19:25
1/7 anonim válasza:
Kezdjük azzal hogy ha férjed van, miért akarsz viszonyba kezdeni? Ha nem jó a házasságod, válj el, és utána kezdj kapcsolatba. A megcsalás undorító dolog.
2/7 A kérdező kommentje:
Oké. Jöhet a következő kommennt,de az lehetőleg ne off legyen.
2018. jún. 6. 19:34
3/7 anonim válasza:
Szerintem sehogy.Ha korrekt ember lennél inkább ott hagynád a férjed,ha már ennyire más ember mozgatja a fantáziad.Görény dolog a megcsalás.
Majdnem 5 éve kapcsolatban élek és én is megnézek más nőket,de soha nem csalnék meg senkit,még ha nagy kísértés akkor se.
28/F
4/7 A kérdező kommentje:
Ez klassz, de nem téged kérdeztelek,hanem a nőket. Akinek nem tetszik görgessen tovább.
2018. jún. 6. 19:38
5/7 anonim válasza:
Tegyuk fel belemesz a dologba.
Mit varsz tole, a kapcsolattol?
Elvalsz?
Ha nem, en ovakodnek belemenni , mert felnek a szereto bosszujatol.
Mi van ha a ferjed ele all, es borit?
Sztem ne menj bele.
6/7 anonim válasza:
Bőven elképzelhető, hogy bosszúból gerincre vágja a bunkó főnökének a nejét, azaz téged. Szépen belerondít így a házasságába, aztán kitalál neki mondjuk felmondáskor. Tök megéri.
7/7 anonim válasza:
1.vagyok. Nem off volt, hanem egy érett tanács. Egy éretlen nőnek.
Inkább menj vissza a férjed pénzét költeni, másra úgy sem vagy jó, te nőnek nem fogsz kelleni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!