Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjek viszonyt férjes nővel?
Növeszd ki a gerinced, aztán már magadtól is rájössz a válaszra. TELJESEN MINDEGY, hogy nő-férfi, nő-nő vagy férfi-férfi, más házasságába beleszarni gerinctelen dolog.
2018. máj. 18. 21:28
2/10 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tudok ő az első nő, ember akivel őszintén beszélhetek az érzéseimről. Annyira sokat jelent ez nekem, hogy érzem hogy elfogad, meg fontos vagyok neki. Könnyebb lenne ha legalább külsőre nem tetszene de annyira szép belsőleg-külsőleg is.
Házas emberrel ne! Legalább gondolj a gyerekre..
Képzeld magad a férj helyébe! Ha neked a semmiből egyszercsak elvinnék a párod és még gyereked is lenne. Hogy éreznéd magad? Megcsalva, átverve egyedül maradsz. Nem megfojtanád a szeretőjét? Mert én igen! Hiába szar a kapcsolat, ez kifogás. Nem megcsalás félrelépés a megoldás. Legyen tartásod, ha a feleségnek nincs, benned legyen ennyi!
2018. máj. 18. 21:44
Ha ő is szeretné nyugodtan próbáljátok meg,ne félj az érzésektől,a szerelem jó dolog. Tudod egy jól működő kapcsolatot nem lehet tönkre tenni,egy szerelmes embert nem lehet elcsábítani. Ha ő is érdeklődik feléd, akkor már rég tönkre van a házassága, csak a látszatot tartják fent még egymás előtt is. És előbb-utóbb borulni fog a látszat,akár képben vagy akár nem,akkor miért dobnád el a lehetőséget? Lehet,hogy egy kedves emlék lesz belőle,lehet beleszeretsz és ő is beléd,és akkor majd meghozzátok a szükséges lépéseket. Én pl.szintén házasságban,1 gyerekkel ismertem a szerelmemet(aki szintén nő) és elváltam miatta. Ezért tapasztalatból mondom,mivel szeretem őt,nálam nyugodtan próbálkozhatna bárki,úgyis el lenne küldve melegebb éghajlatra. A volt férjemet nem szerettem igazán, ìgy könnyen elcsábított a mostani a párom.Szóval nem legyen bűntudatod emiatt.Ha egymásba szerettek úgyis elhagyja miattad a férjét, ha meg nem hagyja el,az meg azért lesz mert kiderül, hogy nem illetek egymáshoz ,és ha szingliként találkozik veled akkor sem lettél volna számára több egy kis kalandnál, ebben az esetben meg ezért ne bánkódj.
2018. máj. 18. 21:50
5/10 A kérdező kommentje:
A gyerek elég nagy már. Én értem de két nő kapcsolata számomra nem olyan mint egy hetero párkapcsolat. Ő írta hogy jobban szereti a nőket, mint a pasikat. De ha most lemondok erről kitudja mikor ismerek meg egy ilyen nőt akivel ilyen jól kijövök. Meg lelkileg is sokat segített nekem, hogy elfogadjam azt hogy biszex vagyok.
Szerintem nyugodtan kezdj. Nem értem az első hozzászólókat. Nem te sz.rsz bele a házasságába, hanem ő maga, ha belemegy.
2018. máj. 18. 22:25
A hazassag( es annak megcsalasa) az o felelossege.
Ha viszont nem borit majd erted, es marad a latszatban,ugy fogod erezni,hogy kihasznaltak...
2018. máj. 19. 18:15
Ha te ezt már úgyis eldöntötted (mert nagyon úgy tűnik), miért írtál ki kérdést róla? Nem, nyilván nem a te felelősséged ez a házasság, és ő követi el a nagyobb hibát, ha lefekszik veled, de ettől még nekem a te helyedben is lennének erkölcsi fenntartásaim, nem akarnám, hogy bármilyen szinten/módon közöm legyen két ember szakításához.
Egyébként határozottan érdekelne, hogy mégis mit értesz az alatt, hogy "két nő kapcsolata más, mint egy hetero kapcsolat". Nem egyenértékű a kettő? Az egyiket kevésbé kell tiszteletben tartani, mint a másikat?
2018. máj. 19. 21:17
Az meg se fordul az agresszív fejecskédben,hogy lehet pont a férj nem tartotta tiszteletben a házasságot, azért keresi másnál a boldogságot a felesége?Ahogy előttem írták szerelmes nőt nem lehet elcsábítani. A szerelem megkopásában meg nyílván nemcsak az egyik fél a hibás.Lehet (sőt,tuti), hogy a férj nem törődik a feleséggel,lehet már rég csalja össze-vissza,lehet agresszív vele,lehet lekezeli,uralkodik felette,csak a saját vágyaival törődik,a nőéi le vannak tojva. Szóval el kéne gondolkodia a férjecskének is,és előbb magának kéne tiszteletben tartania a saját házasságát,utána hörögni hogy más is tartsa tiszteletben.Egy nő soha nem vágyik ok nélkül másra,ha mindent megkap a kapcsolatában.Ha olyan tökéletes lenne a házasság nem jutottak volna ide.A kérdező azzal fogja a legnagyobb tisztelet kimutatni a nő iránt ha kimenti egy kihasználó,mérgező kapcsolatból, ahol a hatalomfitogtatás,a tulajdonnak tekintés megy, de őszintén törődni vele már nem megy.
2018. máj. 20. 10:48
Csak magadat nyugtatod a kifogásokkal...
Ha majd azt mondja a csaj, hogy a házassága véget ért, akkor kezdj vele.
2018. jún. 2. 13:50
Kapcsolódó kérdések: