Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex után fenékbe élvezés veszélyes lehet?
Figyelt kérdés
2018. máj. 24. 21:27
1/5 anonim válasza:
Egyértelműen igen, de vannak különböző síkosítok amik tartalmaznak olyan anyagokat amik csökkentik ezt a veszélyt. Legalábbis tudtommal, de az is lehet, hogy tévedek. Annyira még nem merültem bele ebbe a témába, hogy komolyabban utána olvasgassak.
2/5 anonim válasza:
Nem veszélyesebb, mint maga az anális szex. Ha valami nemibetegséged szedsz össze, azt már nagy valószínűgéggel élvezés előtt gyűjtöd be. :)
3/5 anonim válasza:
Kiegészítve a válaszom és még egyszer elolvasva a kérdést, úgy van ahogy a második válaszoló írta. Maga az óvszer nélküli anális szexre igaz amit én leírtam az előbbi válaszomban. Az élvezés már nem oszt nem szorozz.
4/5 anonim válasza:
Ha a pároddal szexelsz análisan és egyikőtök sem beteg, akkor nem, illetve nem annyira kockázatos a gumi mellőzése sem.
Nagyon kicsi az esély valamilyen fertőzésre.
Ugyanakkor minden 50 000. nőnek kloakája van, ez egy rendellenesség az embernél, így a végbele és a méhe összeköttetésben van... Vagyis anális szextől is létrejöhet a terhesség.
De erre eszméletlenül kicsi az esély.
5/5 anonim válasza:
Azért az hatalmas tévedés h az élvezés nem oszt nem szoroz. a HIV pont a lappangási időszakban az ondóval terjed a legdurvábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!