Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek a lányhaverommal, aki most lett leszbikus?
Nekem is volt leszbikus barátom... És pasi vagyok, heteró ráadásul o.O most akkor én is hazudok?
Am kérdező... Minden menjen úgy ahogy eddig... Vagy érzel valamit iránta?
Úgy bírom hogy egyből kamunak van állítva :D
Nem minden leszbikus férfigyülölő, de itt a többség eléggé...
Amúgy azt hittem érzek valamit iránta, de így már nem lenne pofám megmondani se neki....
Ez a "most lett leszbikus" megfogalmazás egy kicsit, hogy is mondjam, sértô.
Amúgy marha nagy megtiszteltetés szerintem, hogy ennyire megbízik benned.
Szinte együtt nőttem fel a legjobb barátommal, aki hetero férfi. Amikor rájöttem, hogy leszbikus vagyok elég sokáig titkoltam előtte is. Végül amikor rászántam magam, hogy elmondom neki, arra a reakcióra is felkészültem hogy emiatt vet véget a barátságunknak. Bár azt hiszem, kicsit belehaltam volna... Szerencsére nem így fogadta és azóta is mindent megbeszélhetek vele, segít amiben tud és számíthatok rá. És persze ez fordítva is igaz.
Akkoriban ha megszakította volna a kapcsolatot velem, biztos hogy sokáig magamat okoltam volna.
De neked, kedves kérdező azt javaslom, hogy Te magad ítéld meg mit bírsz ki, mit visel el a lány. Ha most eléggé sérülékeny (tudnod kell, ha szoros a kapcsolatotok és elég empatikus vagy) akkor várj azzal, hogy megszakítod vele a kapcsolatot. De nem hiszem, hogy a szexualitása miatt dobnod kellene egy barátságot. Viszont ha ez szerinted nem csak barátság, akkor talán beszéld meg vele ezt és mond el, hogy emiatt jobbnak látod, ha kérsz némi időt feldolgozni mindezt. Ha nem keresed többé érteni fogja és nem magát okolja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!