Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy depressziós lánnyal?
Első, felpontoztalak, mert azt hittem olyan fa*sz humorod van, mint nekem és a lányból akarod kihozni a depressziót de most csalódtam xD
Én sajnos nem jönnék össze mert hasonló mentális gondjaim vannak plusz türelmetlen vagyok az emberekkel sokszor. Ez egy rossz tulajdonság, tudom és sok fájdalmat okoznék egy ilyen lánynak. De ha véletlenül, mondom véletlenül beleszeretnék akkor nincs mese, addig próbálkoznék míg "kihoznám belőle" :D (a depresszióból)
#13:A kettő nem zárja ki egymást!:D
A lényeg amúgy is a gyógyuláson van!!;)
Természetesen összejönnék
Én lennék az első, akit nap mint nap meglát, minden reggel csókkal fogadnám és minden este csókkal engedném, folyamatosan mondogatva neki, hogy mennyire szeretem, és hogy addig nem nyugszom, amíg jobban nem lesz~
A páromat néhány hónapja, engem három éve diagnosztizáltak kevert szorongásos depresszióval. A betegség mindkettőnknél régóta fennáll, csak orvos nem látott korábban. Nem igazán befolyásolja az életünket, szerencsére mindketten fel tudjuk húzni a másikat, ha épp nehéz időszakban van, és mindketten egyénileg is tudjuk kezelni ezt az állapotot.
Szóval igen :) Harmonikus, hosszú, boldog kapcsolatban vagyunk, amin egy diagnózis nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!