Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Titeket zavarna, ha a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a párotok nem borotválná magát odalent?

Figyelt kérdés

Előre szólok, hogy LESZBIKUS kategória, kedves kanos férfiak, NEM kérek tőletek választ!

Mindenhol szőrtelenítek, kivéve a odalent, mert egyszerűen úgy nem komfortos. Nem egyszer volt már, hogy leborotváltam az egészet, de úgy olyan "csupasznak" éreztem magam. Így, természetesen hagyva sokkal nagyobb az önbizalmam. Nekem mindegy, hogy a másik fél

szőrtelenít-e vagy sem, de nekem csak így kényelmes. Van olyan, akit ez zavar/taszít? Eddig csak egy barátnőm volt, ő is a természetesség felé hajlott.

Szerintem nem a szőrtelenítés a lényeg, hanem a higiénia. Szerintetek?

2018. jún. 4. 13:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

Nem, nem zavarna.

Soha nem is zavart ez.

2018. jún. 4. 13:42
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem zavar, minden tipus tetszik.
2018. jún. 4. 14:07
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Nekem kifejezetten tetszene is.
2018. jún. 4. 14:13
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
A nagyon hosszú szőr azért már tud zavaró lenni nyalás közben. Én jobban szeretem, ha kicsit meg van nyírva, vagy csak rövidebbre van vágva, maga a szőr nem zavar. Én is rövidre vágom.
2018. jún. 4. 14:28
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is van, hogy tetszik:)
2018. jún. 4. 14:30
 6/15 anonim ***** válasza:
81%

Valóban igazad van, a higiénia, és az egészség sokkal fontosabb. A szőrtelenítés egyéni ízlés kérdése. Hogy zavarni zavar-e a szőr? A szó legszorosabb értelmében egy picit, de nem igazán, mert félre lehet azt hajtani. Bár popsinál nem ártana leszedni. Na mindegy

Ha szépen szabályosan nő, meg az illető alakja és puncija olyan, akkor még kimondottan szexi is lehet, tud tetszeni ;-)

2018. jún. 4. 14:39
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
Még tetszene is. :)
2018. jún. 4. 14:40
 8/15 anonim ***** válasza:
94%
Az ápolt nagyonis bejön!!!
2018. jún. 4. 14:50
 9/15 anonim ***** válasza:
96%
Nem zavarna, de csak akkor ha őt sem zavarná, hogy én sem vagyok mindig mindenhol szőrmentes.
2018. jún. 4. 15:12
 10/15 anonim ***** válasza:
60%

Engem zavarna

De kicsit lehet szőrös

De én magamon se bírom annyira a szőrt

2018. jún. 4. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!