Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadok ki a félreérthető jelzésein?!
A legjobb barátnőm és én is leszbikusok vagyunk. Bár nagyon nehezen vallottam be neki, kiderült, hogy nem volt mitől félnem, mert ő is a lányokat szereti. Ám ebben eléggé eltérő az ízlésünk...Az ő exei mind butch-ok voltak, de az a sztereotípikus fajta; nagydarab, pasinak néz ki, ijesztő, erőszakos, féltékeny... Nekem viszont a barátnőmhöz hasonló törékeny lányok tetszettek mindig is, én magam is ilyen vagyok.
Szóval egy idő után beleszerettem a barátnőmbe, de nem mertem neki elmondani az érzéseimet, mert még képben volt az ijesztő ex"barátnője", aki már többször megfenyegetett hogy ne menjek a közelébe, mert nagyon megbánom...De aztán egyszer csak sírva hívott fel, hogy ezt meg azt mondta neki az exe és mennyire megbántotta....miközben vígasztaltam, egyszerűen kibukott a számon a vallomás...mármint hogy szerelmes vagyok belé...Kiakadt rám, hogy ezt miért ilyenkor kell mondanom meg hogy most nem tud erre mit mondani...
Egy darabig hanyagoltuk a témát, én nem is akartam előhozni mert kínosnak éreztem beszélni róla...De aztán egyre félreérthetőbb jeleket adott nekem...folyton hozzám bújt, a vállamra tette a fejét, fogta a kezemet bárhova is mentünk, az ölembe ült, féltékenykedett más barátnőimre....és egyszer mikor randizni mentem egy lánnyal, utánam jött és megzavart minket...csokit hozott nekem mert elfelejtette a szülinapomat, eddig oké, de miért pont a randimon zavar meg? biztos féltékeny volt...
Aztán rákérdeztem hogy hogyan érez irántam, meg hogy emlékszik-e még a vallomásomra...nem igazán kaptam rá választ, azt mondta nem tudja hogy érez, meg hogy ez bonyolult...
Mindenesetre úgy döntöttem nem adom fel és próbálkozom nála....elhívtam többször is mindenféle programra, ahol nagyon jól éreztük magunkat, és egyre félreérthetőbb dolgokat mondott. Mint pl. hogy nélkülem nem lenne teljes az élete, meg hogy örül hogy vagyok neki, meg hogy olyan lányra lenne szüksége mint amilyen én vagyok...
Aztán a legutóbbi programunkon (moziban voltunk) megcsókolt....Azt hittem kiesik a szivem, úgy dobogott, nem akartam elhinni hogy ez megtörténhet velem...hihetetlenül boldog voltam és (jó értelemben) majd szét szakadt a szivem!
Nem tudtam megszólalni, ezért a film végéig csendben ültem mellette...Amikor véget ért, megkérdezte miért vágok ilyen képet...Hát mondom vajon miért? megcsókoltál... érzel valamit irántam? erre ő elkezdett nevetni és azt mondta ez csak egy baráti puszi volt!
Hát a pofám leszakad komolyan, azóta is ezen dühöngök, hogy tudja hogy szerelmes vagyok belé, félreérthető jeleket küld, szájon csókol és utána még nevetgél is hogy ez egy baráti puszi volt....
Szerintetek jogosan akadok ki vagy csak félreértettem a jeleket?
Játszik veled és élvezi. Lehet most csak erre van szüksége,hogy egyedül maradt és jól esik neki.
Nem érted félre, tényleg így van, de csak a madzagot húzgálja, nincs mögötte semmi.
Vigyázat! Ez fájni fog ha belemész jobban.
27N
Akkor hagyd elveszni őt !
Így már sem barátok, sem társak nem tudnátok lenni !
Csak fájdalmat okozna neked !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!