Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kaptam egy pofont a barátnőmtő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaptam egy pofont a barátnőmtől, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Összevesztünk elég csúnyán mert a gyerekei megtudták, hogy a nőket szereti. Azt mondta hogy gyűlöl azért mert ennyire szeret, és mindent elvettem tőle. Elkezdett a fal felé nyomni, miközben kiabált, én is sértegettem őt, és ekkor kaptam egy pofont. Utána elkezdett sírni, hogy bocsássak meg neki, de tönkreteszi, hogy a felnőtt gyerekei nem beszélnek vele, azért mert engem szeret. Soha többet nem fog előfordulni azt mondta.Mit csináljak bocsássak meg ti mit tennétek?
2018. máj. 30. 21:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem egy jó kis békülős szex legyen! Úgyse gondolják komolyan a gyerekei a dolgot, nem lehetnek ilyen barmok, hogy soha többet ne akarják látni a saját anyjukat, ha egyébként addig szerették és nem volt problémájuk.

Nyald ki inkább a csajt, hátha kicsit felvidul!

2018. máj. 30. 21:57
 2/16 anonim ***** válasza:
83%

Semmit. Mindketten elvetettétek a sulykot.

Higgadjatok le, aztán béküljetek ki.

2018. máj. 30. 22:03
 3/16 anonim ***** válasza:
66%

Béküljetek ki. De azt vegyétek tudomásul h nem 2 nap lesz megoldani ezt az összetett problémát

27f

2018. máj. 30. 22:07
 4/16 anonim ***** válasza:
82%

Persze h bocsáss meg.

Én ugyan hetero csaj vagyok, de olyan kapcsolatban ami nagy feszkót okozott ugyanilyen okokból mint nálad. Én is szerettem volna nem szeretni sokáig. Nehéz ez, legyél türelmes. A barátom is az volt, nehéz volt, de most már minden szép.

Békülj ki vele, kényeztesd, puszilgasd, ez azt jelenti h mellette állsz a harcában.

2018. máj. 30. 22:08
 5/16 anonim ***** válasza:
19%
Keress normális nőt?
2018. máj. 30. 22:18
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Nyílván hírtelen mindenkit szülőként nyakon vágna ha kiderülne a titka a gyermekei előtt főleg ha ilyen titokról van szó ami elég kényes valljuk be!Érthető reakció, mégis megkéne beszéld vele hiszen nehéz időszakon fog most átmenni amiben biztos hogy jól esne neki ha mellette lennél ha igazán szereted még ezek után is!
2018. máj. 30. 22:37
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
Csak én gondolom, hogy a parkapcsolaton belüli erőszak nem normális semmilyen formájában sem?? Ha meg is bízol ezek után benne, akkor a következő után (ha lesz) tényleg hagyd ott. Máskor is áldozat szerepben vagy és lenyom? Nekem már a falhoz nyomott dolog is durva.
2018. máj. 30. 22:43
 8/16 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nagyon gáz, hogy a saját szexuális vágyaiért mást hibáztat, sőt, bántalmaz.

Nyilván a gyerekei elutasítása elég mélyen elbizonytalanítja (azért anyaként mégiscsak eléggé csődöt mondott, ha a felnőtt gyerekei képtelenek elfogadni őt), de ez nem menti fel őt.

Énszerintem nem elfogadható, amit tett, de végső sorén nyilván neked kell felmérned, hogy tudsz-e még bízni benne ezek után. Esetleg nem ártana neki egy szakember, aki segít feldolgozni, hogy a gyerekei elhagyták...

2018. máj. 30. 23:56
 9/16 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem meg egy kamukérdés. Egészen úgy van kifejtve ahogy egy pasi képzeli a nők közti konfliktusokat,és nem úgy mint ahogy 2 nő közt valóban történne.
2018. máj. 31. 06:43
 10/16 anonim ***** válasza:

Ez az alpári stílus, hogy dugjatok egy jót stb..........

Amúgy se a szex a megoldás erre a problémára, hanem a kommunikáció, megértés stb.

Szóval nyilván lefeküdhet egymással a két ember, csak azt mondom, hogy nem a szex fogja megoldani ezt, hanem egy higgadt beszélgetés és talán némi idő is.

2018. máj. 31. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!