Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt kaptam ajándékba a barátnőmtől, ez normális szerintetek?
Figyelt kérdés
Régóta együtt vagyunk már, és ajándékként az egyik barátnőjét áthívta, hogy láthassam meztelenül, és fogdoshassam.. Azt mondta, hogy ez nekem, és a barátnőjének is ajándék.. Szerintetek ez normális? Privátban írok részleteket..2017. febr. 26. 10:02
1/9 anonim válasza:
Gondolom fantáziáltál a barátnőjéről a barátnője meg rólad.. Ennyi
23 L
2/9 anonim válasza:
Én nem gondolnám hogy ez normális lenne egy normál kapcsolatban!
Én lehet nem lennék biztos benne a helyedben,hogy hűséges hozzám a csajom.
3/9 anonim válasza:
Különös ajándék. Lehet a meghívott lány vágyott arra, hogy fogdossák meg alaposan, mert már régen volt benne része. A baránőd meg tudja, hogy jól fogdosol. De lehet teszt is: ha élsz vele, nem vagy elég hűséges. Durva csapda lenne a barátnődtől.
4/9 anonim válasza:
Szerintem gáz. Miért nem trombitált össze egy tisztességes hármast,természetesen azután,hogy megkérdezett volna téged. Letapogattad? Lett belőle valami,vagy szépen hazaküldted őket? 😜
5/9 anonim válasza:
Ez ugy lett volna korrekt ha elotte a temarol sokat beszelgettek.
Igy inkabb kellemetlen szitu ha pl neked ez nem gyere be
7/9 anonim válasza:
Teljesen normális, én is ezt kértem. :)
8/9 anonim válasza:
Normális ha a csaj félrelépeget, viszont erkölcsi alapot keres arra, hogy ezt Te enyhén kezeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!