Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan nő a környezetetekben, akinek a közelségében rendszeresen rátok tör a vágy?
Hogyan kezelitek az ilyen helyzeteket, pl. iskolában, egyetemen, munkahelyen?
19L
Legjobb barátnőm. Ez egész úgy kezdődött, hogy elkezdett csábítgatni. Egyáltalán nem akartam belemenni a játékába, mert tudom,hogy hetero (vagyis ha nem lenne az nem smárolna bulikban srácokkal és ha biszex lenne akkor lehet nem játszana velem🤷🏼♀️) . De valahogy mégis beleestem. Először észre se vettem, csak amikor jött a buli szezon és elkezdtem féltékenykedni😅 Úgy érzem, hogy tönkrementem idegileg. Nem tudom mit csináljak😅 Legjobb barátnőmet nem akarom elveszíteni, de ezt nem tűrhetem tovább... osztálytársak is vagyunk, egyfolytában fogdos meg jön a perverz poénjaival és mondja hogy szeret meg nem tudom... Ha tényleg szeretne akkor nem kavarna fiúkkal, főleg hogy látja rajtam, hogy zavar... tehát most ossze kell szednem magam. Regisztráltam tinderre, még nem jött össze semmi sem, de csak ez tartja bennem a lelket.
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!