Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Mennyire élitek ki mostanság a szexuális vágyaitokat?
Rosszul tudod, aki igazán akar és nemcsak a sültgalambra vár,annak van kapcsolata.Plussz akinek van kapcsolata annak évekig nincs gondja a "megéléssel".
És azt is rosszul tudod hogy szexuális feszültségcsökkentőnek használjuk egymást alkalmilag. A legtöbben élből elutasítják az alkalmizást. Nem vagyunk pasik,nem halunk meg ha 2 hónapig nem szexelünk és nem fekszünk össze fűvel-fával csak szex céljàból.a leszbikusok 95%-a igényesebb ettől.
3-as jól mondja.
Ez a pasik hülyesége, hogy megakar halni punci nélkül.
Nekünk az érzelmek is legalább annyira fontosak mint a szex, szóval a magam részéről inkább párkapcsolat párti vagyok. Alkalmi nem menne....Meg minek? Hiszen az illető nő nem ismeri eléggé a testemet, én se az övét, csak szerencsétlenkednénk....Inkább legyen egy nő akivel az életemet is letudnám élni, aki pontosan tudja mit szeretek és hogyan!
Alkalmi KAMUS PASIS KÉRDÉSEKRE nem óhajtok válaszolni, hapsikám :D
Rád jött a nehézség? :D
Engem le***azhattok de nekem van egy lány akivel majdnem napiszinten tartom a kapcsolatot majdnem hetente összejárunk de ennyi . Megbeszéltük hogy nem kell kapcsolat se neki se nekem .
Igen is vannak nők akik vágynak a női testre de nem akarnak kapcsolatot csak alkalmit mikor épp megkívánják .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!