Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak 26 éves koromra lesz (talán) barátnőm?
Figyelt kérdés
Jelenleg 20 vagyok, de eddig sosem jártam sikerrel a lányoknál. Jellemzően a saját korosztályom, és a fiatalabbak találnak meg (16 körüliek), de velük nem tudok mit kezdeni, mert csak kalandra vágynak, nem pedig egy odaadó, kedves barátnőre, akivel hosszú távra terveznének. Ráadásul mindig is az idősebb nők jöttek be, az ilyen 25 feletti korosztály, de az ő szemszögükből meg én lennék kaland, vagy az se, mert nem kezdenek éretlen 20 évesekkel... Várjak türelmesen és inkább foglalkozzak az egyetemmel, vagy hagyjam az egészet?2018. máj. 20. 18:39
11/12 anonim válasza:
Kitartast leszbikuskent nehezebb mint heterokent 21/L
12/12 anonim válasza:
azóta sikerrel jártál esetleg? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!