Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Talán leszbikus a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán leszbikus a barátnőm?

Figyelt kérdés
Lehet rossz kategóriába raktam a kérdést. Arról lenne szó, hogy barátnőm az utóbbi időben megváltozott. Eddig nem volt bújósés mostmár ölelget de, amikor megölel végigsimítsa a hátamat és lemegy a fenekemig. Tegnap volt buli és ott nem engedte el a kezem mindenhova úgy mentünk, senkivel nem akart táncolni csak velem. Ma olaszon elkezdte simogatni a combon én elvettem a kezét de visszarakta és megcsípkedte. Sétáltunk és ráütött a fenekemre többször is meg belecsípett. Mit tehetnék ellene?
2018. febr. 8. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Ez szexuális zaklatás, készíts Youtube videót.
2018. febr. 8. 20:25
 2/8 darandaliuszmusz ***** válasza:
28%
Ez nem jelent semmit :D figyelem hiányos gondolom , törődj vele többet, de ne aggódj hogy leszbikus vagy sem, akkor nem lenne veled ;)
2018. febr. 8. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

óvodás udvarlás.. :D

érdekes amúgy a csaj. lehet csak kis huncut.

2018. febr. 8. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

Ha egy haverod simogatná a feneked, combod, azt is huncutnak tartanád? ;)

Ha férfi simogatja a nőt, zaklatás. Ha nő a nőt, az huncut. Kettősmérce igazolva.

2018. febr. 8. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:

ilyen kérdést...

Ugyan miért lenne leszbikus? Mert neked és egy lánynak is van feneke?

Akkor ennyi erővel az első puszitoknál megvádolhattad volna hogy kengurukhoz vonzódik, mivel nekik is van szájuk.

2018. febr. 8. 21:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem normális ha egy másik nővel ilyet művel. Jól sejted hogy nem egyenes, lehet biszex.
2018. febr. 8. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:

5ös vagyok. Elsőre azt hittem fiú vagy :)))

De még így is: én sok sok példáját láttam már barátnőknek akik csapkodták egymás fenekét.

Más az amikor viccelődve megcsíp vagy megcsap, meg más amikor úgy igazán közeledik feléd. Szerintem egyértelműen meglátod a kettő közötti határt ha oda kerülne a sor.

2018. febr. 8. 23:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Jó a kategória választás.

A csajnak mond meg, hogy ez nem a túl a barátságon című film, te hetero vagy, úgyhogy csak barátság vagy semmi.

Nálunk is volt ilyen az osztályban anno, később vállalta, hogy biszex. Aztán, mint a többi ilyen " kinőtt " belőle, mert elbeszélgettünk vele, hogy ez nem célra vezető és nem gyere be, ráadásul nekem akkor már volt párom . Azóta férje van.

Persze, ha meleg, el kell fogadnod, hiszen barátok vagytok, de akkor keressen magának olyan lányt, aki ugyanúgy meleg.

Kérdezd ki, beszéljetek róla, segíts neki.

2018. febr. 11. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!