Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy picike esélyem talán?
Figyelt kérdés
Nem vagyok lezbikus asszem, de szivesen lesmarolnék egy nőt meg talán tobb is, de férje van. Meg amugy van koztunk vagy 20 év. Esély szerintetek? Hogy tudjam meg h benne lenne-e egy ilyen kalandba?2017. máj. 14. 18:47
1/8 anonim válasza:
Előszöris tanulj meg írni, aztán utána beszélünk.
2/8 A kérdező kommentje:
Azert mert nem tettem vesszot, nehol ekezetet es mertem azt irni h asszem? Neked sincs jobb dolgod latom....
2017. máj. 14. 20:40
3/8 A kérdező kommentje:
Aztán utána....
Xd ember de nyomrék vagy😂😂😂
2017. máj. 14. 20:41
4/8 A kérdező kommentje:
Nyomorék*
2017. máj. 14. 20:41
5/8 anonim válasza:
Asszem szentem ink fogj meg egy nyelvtankonyvet es egy helyesirasi szotarat aszt majd dumcsi...
6/8 anonim válasza:
Az előző hozzászólóhoz társulva...
LeZbikus biztosan nem vagy először is, ezt bizton állítom. Ahogy kalandba sem igaz lehet benne az említett nő, maximum kalandbaN.
Az idióta rövidítésektől, ékezet, vesszőhibáktól eltekintve is jobb lenne nő helyett először egy magyar helyesírás szótárral ismerkedni. Na, Ő biztosan hagyná magát!
Amúgy komolyan... 20 év korkülönbség, férjezett... szerintem gondold át ezt még egyszer.
7/8 anonim válasza:
Ne legyetek ennyire lekezelőek a másikkal.
Te hány èves vagy? Ha nem voltál még nővel, de èrdekel akkor próbálkozz egy leszbikussal ajánlhatom magamat is.
Ha tetszik a dolog bisex vagy.
8/8 anonim válasza:
Első olvasásra nem sok esélyed van,de elég keveset tudunk a hölgyről. Milyen a viszonyotok,honnan ismered?Ha legalább beszélő viszonyban vagytok lassan kerülj hozzá közelebb,beszélgess vele és puhatold ki,hogy mennyire kedvel téged, izgatja-e a gondolat,hogy nővel legyen, megcsalná-e a férjét,vagy esetleg már megtörtént-e.Ha volt már nővel, az nagymértékben megnöveli az esélyeidet. Ha ő 20 évvel idősebb nálad ( a kérdésből azt veszem ki, hogy a 20 az ő javára van ), akkor olyan 40 körüli lehet, és ritka, hogy valaki 40 körül kezdd el vonzódni a saját neméhez. És a korkülönbségben sem mindegy, hogy 17 és 37 vagy 28 és 48 évesek vagytok. Egy érett, felnőtt nő valószínűleg nem fog kikezdeni egy kiskorúval. De lehet, hogy nyitott a nőkkel való kalandra, nem zavarja sem a férje,sem az,hogy fiatalabb a partnere, de te személy szerint nem jössz be neki.Végeredményben attól függ a dolog kimenetel, hogy te,úgy ahogy vagy, tetszel-e neki és ezt úgy derítheted ki,hogy szorosabbra fűzöd vele a kapcsolatot és kipuhatolod vagy nyíltan rákérdezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!