Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezúgtam az aerobik oktatómba. Mit tegyek? (Bővebben lent) 27L
Pár hónapja elkezdtem egy arobik oktatoi kepzest es idokozben beleszerettem az egyik oktatoba, aki mellesleg az osztalyfonokunk is.
O par hete szakitott a pasijaval, egyelore nagyon zarkozott, probalok hozza kozeledni de tavolsagtarto..
Szivem szerint elmondamam hogy nagyon tetszik es csak ra tudok gondolni, de nem tudom hogy jo otlet e, foleg a 2 honap mulva esedekes vizaga miatt, de igy meg iszonyat zavarba vagyok elotte ami arrobik oktatokent igen kellemetlen mikor mindenki ele kell kiallni es o is ott van..
Edzés után öltöző, zuhanyzó? Lehrt erotikusabb a légkör, hátha.... egyébként tényleg meg kéne tudnod, hogy biszex-e
Egyetértek az előttem szólóval, hogy ez a tanár-diák necces. Ha leraktad a vizsgát, utána sokkal nagyobb esélyed lenne. Persze ha a nők is érdeklik.
Alapvetően miből gondolod, hogy érdeklik a nők?
Ha tök zárkózott és most szakított, ami meg is viselte,a lehető legszarabbul fogadna még egy ilyen vallomást is, legalább a vizsgáig várj vele, max utána elhívod egy kávéra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!