Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők ti mit gondolnát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők ti mit gondolnátok ha a biszex párotoknak ilyen vágya lenne?

Figyelt kérdés
Szeretem hogyha megujjazák a fenekemet miközben simogatom a csiklómat. A párom a hüvelyi behatolást sem igényelte eleinte de már szoktuk egymásnak csinálni. Viszont ezt még nem mertem kérni tőle.Leszbikus nők ti mit szólnátok ha a párotok ezt kérné tőletek?
2018. máj. 5. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
👉🚪
2018. máj. 5. 22:31
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Semmit ha ezzel oromet szereznek neki akkor siman. Nem csinaltam meg de szerintem izgato lehet!
2018. máj. 5. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Megtenném.
2018. máj. 5. 22:46
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Gumikesztyűvel max. De megváltozna róla a véleményem. :S
2018. máj. 5. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Ebbe semmi rossz nincsen fölleg ha ezt élvezed.nyugodtan mond neki
2018. máj. 6. 00:24
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
Én nem merném megtenni. Félnék hogy fájdalmat okozok mert nem vagyok elég óvatos, és attól is félnék hogy "olyan" leszek. Maradjunk a puncinál.
2018. máj. 6. 01:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Azért remélem hogy a párom szeret annyira hogy nem szakítana ezért, vagy nem gumikesztyűben nyúlna a fenekemhez. Az azért rosszul esne. Utolsó attól nem lesz semmi az ujjadon, és nem fáj nekem pl. egy-két ujj síkosító nélkül sem fáj ha lassan csinálják.
2018. máj. 6. 07:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Odafigyelo partnernel nem kell kerni.

Nekem eszrevette a partner magatol,hogy az egy erzekeny terulet...eloszor simogatasnal vette eszre... nem kertem tole semmit...aztan egyre batrabb lett,egyre tovabb ment...

Es ez igy van rendjen. Aki nem kivanja, az odafigyelo parner ezt nem fogja eroltetni...aki kivanja, annal meg a hancurozas kozben ugyis kiderul...

2018. máj. 6. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!