Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek kényszert arra, hogy kipróbáljam milyen egy lánnyal?
Sosem vonzódtam a nőkhöz. De körülbelül 1 éve úgyérzem szeretném kipróbálni, hogy milyen.
Viszont a ,,tipikus" (bocsánat) leszbi nők nem tetszenek.
Lehet, hogy tudat alatt leszbikus vagyok vagy esetleg biszex?
22/N
Szia én biszex vagyok és hasonló gondolatok voltak a fejemben mikor először kerültem olyan helyzetbe hogy lehetnék akár nővel is. Ha ki akarod próbálni akkor gyerünk ne fogd vissza magad. Számomra egyébként jobb érzés nővel lenni teljesen más és imádom.
22/L
Elég érdekes meglátásod van ezzel a dologgal, kérdező.
Szóval én is tipik leszbi vagyok, mert nem sminkelek? Egyelőre mégis több hapsi nyomul, mint nő...
Szerintem változtass a nézeteiden, ha nem csak álmodozni akarsz az ilyen jellegű dolgokról a továbbiakban. :)
Lehet,hogy csak kíváncsiság.
Én 6 éve azt gondoltam,hogy nálam csak kíváncsiság.De úgy gondolom,hogy az nem fér bele,hogy megbámulom a lányokat.Biológián kívül nem volt más. Lehet,hogy csak azért állítottam be azt a képet magamról,hogy hetero vagyok,mert próbáltam titkolni,hogy jobban érdekelnek a lányok.De lehet,hogy nálad csak kíváncsiság.Ehhez kell önismeret.Ha nem vagy az,azt érezni fogod.Ha pedig az vagy,azt is.
Szomszéd lánynak igaza van!
Attól még nem biztos, hogy leszbikus, esetleg biszex lennél, ha "kényszert" éreznél arra, hogy kipróbáld, főleg ha még egyszer sem voltál lánnyal.
Inkább egyszerűen kíváncsi vagy :)
Egyébként is, szinte minden lányban ott a kíváncsiság, hogy vajon milyen is lehet saját nemével az együttlét. :)
Ez teljesen normális dolog. :)
L/L
Egyébként ez olyan megalázó, hogy a hájas, rövid hajú, pasinak kinéző leszbikusokat azonosítod a "tipikus" jelzővel...
Nem csináltam felmérést, de fogadjunk hogy több a nőies leszbikus mint a fiús, csak mivel ugye nőiesek, rá se nézel az utcán, mert azt mondod 'áhh ő úgyse leszbi". Jól mondom?
Amúgy leszbikus biztos nem vagy. Max biszex. De ez akkor derül ki ha ki is próbálod a dolgot.
#6 vagyok bocsánat ha megsértettem valakit, nem akartam de szerintem mindenki félreértette amit mondtam, mondjuk nem is fogalmaztam meg túl jól.
Szóval csak azt próbáltam mondani hogy az emberek fejében a leszbikus nők fiúsak. Azt egy szóval sem mondtam hogy ez több egy hülye általánosításnál, egy téveszménél mert csak egy buta sztereotípia.
És szerintem a kérdező csak így próbálta kifejezni hogy a lányos külsejű lányok az esetei, csak nem találta rá a megfelelő szót de nem akart leszólni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!