Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha egyre többet gondolok arra, hogy kipróbáljam?
Figyelt kérdés
..kipróbáljam azt,hogy mint passzív,egy szőrtelenített farkú pasit orálisan kielégítsek,majd,ha kipihente magát lovagoljak rajta. Csókolózni nem akarok.2017. ápr. 5. 16:24
1/10 anonim válasza:
Barmi ami nem serti a torvenyt, nem gaz ha kiprobalna az ember!
Tegye is. 1x el es 1x fiatal
3/10 Lazy Lover válasza:
nem az ! szerezz megfelelő partnert hozzá :)
4/10 anonim válasza:
én azért majd vigyáznék a betegségekre is.
5/10 A kérdező kommentje:
44/F vagyok,az utcán a nőket nézem,de sex közben azt kívánom,hogy leszopjak egy faszt,majd jól megdugjon.Ha egyedül vagyok előveszem a dildót,s így sokkal nagyobbat élvezek.
2017. ápr. 5. 16:42
6/10 anonim válasza:
Engem leszophatsz. És rám is ülhetsz...😊
7/10 anonim válasza:
Nem gáz, én is kipróbálnék hasonlókat :)
28 F
8/10 anonim válasza:
Én is szívesen kipróbálnék pár dolgot. :) 20F
10/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Eddig 6-8 pasival voltam együtt, és nem tartom gáznak, hogy élveztem az együttléteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!