Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbáljam fiúval? 28 f
28 éves vagyok. Már egy ideje foglalkoztat a gondolat, hogy kipróbáljak fiúval ezt-azt (orál, passzív szex), viszont amikor jobban belegondolok, hogy egy pénisz lenne a számban, ahogy elképzelem, már nem kívánom annyira. Néha álmodok ilyesmit, hogy kíváncsiságból bekapok egy farkat, de ott nem olyan kellemes élmény. Viszont amikor már kanos vagyok, olyankor kívánom.
Szerintetetk mit csináljak?
Szerintem ez normális, én is elképzelek ugyanilyen felállást mint te, de csak akkor amikor kanos vagyok.
Néhányszor már leforgattam magamban a szituációt és szerintem csak akkor "élvezném" és tudnám végig csinálni, ha csak orál és passzív szerep lenne és én nem elégülnék ki.
Attól tartok, hogy ha elsülnék akkor teljesen elmenne mindentől a kedvem és szaladnék el, viszont ha hihetetlen be vagyok indulva és úgy is tartom magam, akkor szerintem mindenbe bele mennék.
Én is hasonló helyzetben vagyok.Én nagyon szeretek viszonzás nélkül sz*pni.Szinte akárkit le tudnék sz*pni.De miután elélveztem, hányingerem van még a gondolatától is.Ezért lenne jó olyan aki csak egyoldalúan szopatna.:)
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!