Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok! Itt ki az aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Itt ki az aki boldognak vallja magát?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok mi lehet a boldogságotok oka(i)? Ha nem vagytok boldogak, mi tehetne titeket boldoggá?

Kort is kérnék szépen

2018. ápr. 22. 11:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

Nyilván senki sem tejbetökként vigyorogva éli minden napját, de boldog vagyok.

Van egy hàrmadik éve tartó kiegyensúlyozott párkapcsolatom, második éve már együtt is élünk. Szakmámban jól érzem magam, és bár még sokat kell még tanulnom, de bizakodó vagyok.

Tudatosan építem magam körül az emberi kapcsolatokat, és habár a világpolitikát vagy mások hülyeségét nem tudom megváltoztatni, de a saját közegemben látszik a változás. Igyekszem sportolni és közösségbe járni.

4-5 éve én is szorongó, depressziós és szingli voltam, aztán valahogy megváltoztak a dolgok.

30/N

2020. jan. 29. 18:43
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok boldog :/

Akkor lennék ha lenne barátnőm aki tényleg szeretne és nem csaj megjátszaná 😔

Hamarosan 24 :')L/l

2020. szept. 2. 13:39
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen, boldog vagyok! van egy több éve tartó kapcsolatom a barátnőmmel, szépen élünk, megvan a házam, a munkám. N41
2020. szept. 2. 16:11
 14/17 anonim ***** válasza:
12-es, átérzem 🙄 mondjuk megvagyok így is de egy olyan végre jó volna
2020. szept. 2. 16:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Boldog vagyok a párommal, de sokszor beárnyékolja a boldogságunkat, hogy nincs pénzünk...

Szóval szerelmi élet rendben, de ez ugye nem elegendő a boldogsághoz.

23/L

2020. szept. 2. 17:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Ma épp boldog voltam, amúgy nem szoktam. Van párkapcsolatom, nem élünk együtt és szerintem nem is fogunk. Nem értem ezt a párkapcsolatosdi mániát egyesek részéről, legyetek önállóan boldogok. Teljesedjetek ki magatok!:)

24/L

2020. szept. 2. 23:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
#10-es vagyok, miután válaszoltam, rá 2 hónapra megismertem egy lányt akivel azóta is együtt vagyunk (2.5 éve), és hatalmas a szerelem. Szóval mostmár boldog vagyok, még így a covid ellenére is. :)
2021. febr. 2. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!