Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/13 anonim válasza:
A Motor úton van, de csak időszakosan.
3/13 anonim válasza:
Motor úti romatelep.. mekkora poén.
4/13 anonim válasza:
Nincs ,nem is lesz sajnos!
Egyszer akartak anno de meghiúsult.
5/13 A kérdező kommentje:
Szomorú :( akkor maradnak a sima kocsmák meg bárok. Mennyi sikerrel lehet am itt ismerkedni?
2018. ápr. 15. 22:37
6/13 anonim válasza:
Huuu pedig lenne rá igény.. :o Szolnokról nagyon sok leszbikust/meleget ismerek, pedig nem is vagyok odavalósi, de kapásból 7-8 arc ugrik be..
7/13 anonim válasza:
Lejet azért!
De jó neked előttem szóló hogy ennyit ismersz én olyan 5 embert kb.
8/13 A kérdező kommentje:
Én meg senkit sem ismerek. Na ehhez mit szóltok? Mondjuk az is igaz, hogy nem rég költöztem ide :D
2018. ápr. 16. 07:02
9/13 anonim válasza:
Én se ismerek senkit :/ Mondjuk én se ilyan rég költöztem ide, de jó lenne ha lenne egy ilyen hely :)
20/L
10/13 anonim válasza:
Női focistáknál rengeteget találsz Szolnokon.. :D
Egyszer csinált anno az ibiza meleg bulit, voltak kb 4en, mi csak elsétáltunk, dumáltunk a szervezővel, majd kiültünk inni a Tiszapartra... :D
Lassan 30 vagyok, esélytelen ismerkedni vidéken, marad a társkereső... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!