Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Gáz ha egyedül járok le?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha egyedül járok le? Ismerkedni, barátkozni milyen dumával menjek oda?

Figyelt kérdés

Néha eljárok melegbárokba, megnézni a felhozatalt, meginni egy sört, meg ilyenek. Viszonylag kihaltak szoktak lenni, vannak emberek de nincs tömve.

Baráti társaságok vannak, mittudomén billiárdoznak, csocsóznak, vagy dumálnak. nekem nincsenek melegbárba járós haverjaim.

Általában fél óra, óra után megunom és hazamegyek. Ez tudom elég gáz, de egyszerűen nem tudom hogyan beszéljek valakivel. Zene van, elég hangos, szóval féig üvölteni kell. Olyan kellemetlen.

2015. jún. 18. 12:55
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
a biliárd dákót szakszerűen használjátok? hehe
2015. jún. 18. 12:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem gáz, legalább teszel az ismerkedés ügyében!
2015. jún. 18. 13:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz.:)

Sőt, ha valóban ismerkedni szeretnél, talán könnyebb is, mert így talán hamarabb odajön hozzád valaki, mintha lenne kísérőd.

Az is megoldás lehet, ha odamész és megkérdezed, hogy beszállhatsz-e biliárdozni vagy meghívod őket egy italra.

De szerintem az sem gáz, ha találsz valakit aki első látásra szimpatikus, odamész hozzá és elhívod egy italra.:)

2015. jún. 18. 13:32
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
ja és kedves kérdező remélem nem sértődtél meg, viccnek szántam a két első kommentet :D
2015. jún. 18. 14:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Hol vannak megeleg bárok?*-* egybe sem voltam de én mennék egyedül is :P csak nem tudom hol vannak >< 18/L/L
2015. jún. 18. 18:43
 6/9 anonim ***** válasza:
21%
teljesen mindegy mit írok ide úgyis lepontoznak, szopjatok le
2015. jún. 19. 15:40
 7/9 A kérdező kommentje:
most őszintén perverz viccekért nem erre az oldalra járok. Az emberek véleménye érdekel, altáji vicc meg nem vélemény. Amennyiben érdemben hozzá tudsz szólni a témához, nem leszel lepontozva.
2015. jún. 19. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha te nem érzed gáznak, nem gond szerintem. Én se mernék senkit megszólítani, ha meg odajönnének, megijednék alighanem. Viszont a zene, a hangulat, berendezés stb. biztos jó, az mondjuk igaz, hogy az egyedül mászkálást/táncolást tényleg nem lehet egy óránál tovább bírni.
2015. aug. 18. 15:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak a préda jár a tóra társaságban inni. Az oroszlán nem. Max a családdal. Sose vigyél bulizni senkit. Van ott elég ember :-) nyitott legyél. Haverokkal mész, akkor meg írtam.. nem vadászni mész.
2021. jan. 15. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!