Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egyedül járok le? Ismerkedni, barátkozni milyen dumával menjek oda?
Néha eljárok melegbárokba, megnézni a felhozatalt, meginni egy sört, meg ilyenek. Viszonylag kihaltak szoktak lenni, vannak emberek de nincs tömve.
Baráti társaságok vannak, mittudomén billiárdoznak, csocsóznak, vagy dumálnak. nekem nincsenek melegbárba járós haverjaim.
Általában fél óra, óra után megunom és hazamegyek. Ez tudom elég gáz, de egyszerűen nem tudom hogyan beszéljek valakivel. Zene van, elég hangos, szóval féig üvölteni kell. Olyan kellemetlen.
Nem gáz.:)
Sőt, ha valóban ismerkedni szeretnél, talán könnyebb is, mert így talán hamarabb odajön hozzád valaki, mintha lenne kísérőd.
Az is megoldás lehet, ha odamész és megkérdezed, hogy beszállhatsz-e biliárdozni vagy meghívod őket egy italra.
De szerintem az sem gáz, ha találsz valakit aki első látásra szimpatikus, odamész hozzá és elhívod egy italra.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!