Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek a szeretet lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a szeretet lenne az elengedőbb, a szerelem pedig a mindenáron ragaszkodó? Vagy létezik elengedő (bb) szerelem is?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok?

2018. ápr. 7. 20:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nagyon egyén függő h ki mennyire feltekeny es mennyire ragaszkodo de a 2 nem mindig jar egyutt. Szoval szerintem szemelyiseg fuggo en nem vagyok annyira feltekeny tipus de ragaszkodom a paromert, szeretem ereztetni vele h fontos es megbizom benne, es nem akarom korlatozni.
2018. ápr. 7. 22:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Az IGAZI szerelem, - mármint ami nemcsak fizikai vonzalom,nemcsak fellángolás,nemcsak rajongás,nemcsak bitroklási vágy vagy rögeszme,nemcsak azért ragaszkom a másikhoz mert nekem ezért vagy azért jó mellette stb - tehát az IGAZI szerelem, tiszta és önzetlen, ugyanolyan fontosnak és figyelembe veszi tartja a másik érdekeit mint a sajátjait,ha nem jobban. Vagyis ha elég igazi és erős a szerelem, az odáig is "fajulhat", hogy felismered,hogy a másiknak valamilyen szempontból rossz melletted, sérülnek az érdekei, nem tudod megadni neki azt amire szüksége van. És a szerelem ilyen esetekben indíthat arra hogy elengedd.Van ez a mondás,hogy szeretlek,úgyhogy elengedlek.Ez látszólag ellentmondásos,de ha belegondolsz a lehető legnagyobb szeretet és önzetlenség kell hozzá,hogy a te érzéseidet és érdekeidet háttérbeszorítsd és inkább szenvedj azért, hogy a másiknak jobb legyen.
2018. ápr. 8. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!