Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek a szeretet lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a szeretet lenne az elengedőbb, a szerelem pedig a mindenáron ragaszkodó? Vagy létezik elengedő (bb) szerelem is?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok?

2018. ápr. 7. 20:46
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
LESZBIKUS kérdés és az elengedőbbet úgy értem hogy kevésbé ragaszkodóbb, hosszú póráz, ,, ha madarat tartasz ég legyél, ne kalitka" stb...!
2018. ápr. 7. 20:48
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Próbáld újra megfogalmazni a kérdést,hogy esetleg mi is megértsük.Hajrá! :D
2018. ápr. 7. 20:49
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát hogy ha csak szimplán szeret az ember akkor kevésbé ragaszkodóbb, kevésbé féltékeny, mintha szerelmes lenne? Nem tudom másképp fogalmazni.
2018. ápr. 7. 20:51
 4/12 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem tök értelmes a kérdés..

És igazából a szeretet, mert az feltétel nélküli, a szerelem pedig kézen fogva jár/hat a ragaszkodással.

Szerelmesnek lenni pofonegyszerű, szeretni már mást jelent:)

Legalábbis én így gondolom.

2018. ápr. 7. 21:02
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Segítek kérdező:D

Itt arról van szó, hogy a szerelem egy alapvetően önző érzés.Birtokolni akarod a másikat és azt, hogy kielégítse a saját testi/lelki vágyaidat.

A szeretet viszont egy sokkal emegngedőbb érzés.Ilyenkor a másik érdekeit teszed a sajátod elé, ha a másik távolodni akar, akkor hagyod.

A kérdés pedig az, hogy szerelemben létezik-e olyan, hogy el tudod engedni a másikat, ha azt kéri :D

2018. ápr. 7. 21:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező, itt burkoltan a nyitott kapcsolatra gondolsz, vagy én gondoltam túl?:D
2018. ápr. 7. 21:18
 7/12 A kérdező kommentje:
Túl gondoltad drága hatos ☺
2018. ápr. 7. 21:21
 8/12 anonim ***** válasza:
A szerelemben elég erőteljes vonzalom is van. A sima szeretetben meg nem vágyunk pl olyan módon a másikra; meg nem nézzük meg, nem érdekel úgy, hogy akár járnánk vele, meg összekötnénk vele az életünket egy párként. Csak jó, hogy van, de olyan vonzalmat nem keresünk benne ; olyan mód nem foglalkoztat.
2018. ápr. 7. 21:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát én ezt nem így látom hetes. Szerintem szeretet mellett is lehet érezni vonzalmat stb., csak "takaréklángon" égsz. Voltam már így kapcsolatban. Voltam barátság extrákkal is így.
2018. ápr. 7. 21:53
 10/12 A kérdező kommentje:
Vagyis nem hetes (mert az én vagyok), nyolcas! :D
2018. ápr. 7. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!