Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ebbe a kategóriába tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe a kategóriába tényleg csak nemi identitás zavaros, tizenéves kislányok tesznek fel kérdéseket?

Figyelt kérdés

Vagy unatkozó öreg férfiak?

Nem provokáció a kérdésem, de azt vettem észre, hogy leginkább bizonytalan vagy kíváncsi kislányok (jócskán 18 év alatt) használják a "Leszbikusság" kategóriát. Sajnos alig hiteles emiatt így az egész...

Szerintetek miért van ez így? Vagy miért nem?

2018. ápr. 5. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem. Vannak olyanok is, kanos pasik is bőven, de nem csak.
2018. ápr. 5. 15:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja. :)
2018. ápr. 5. 15:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos új vagy még a GYK-n. Bármelyik kategóriát nézed, a kérdések színvonala... Majd megtapasztalod.
2018. ápr. 5. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Ki tudja... Én csak magamról tudok nyilatkozni,egyik sem vagyok. :D

22/L/bi

2018. ápr. 5. 15:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Én eddig akárkivel beszélgettem ismerkedés szempontjából mindig kiderult hogy kamasz dagi fiukkal beszelgettem :D hogy miert izgatja oket hogy egy leszbikussal beszélget az rejtély szamomra ...Manapsag elég nehéz párt választani szerintem köszönhetoen ennek a "divatnak "elterjedése miatt .. Na meg nem igen vannak már bevalallos lányok értem itt a távolságra .. mai világban mindenhova ellehet jutni 1-2 óra alatt . Nekem még nem sikerült interneten keresztül találkoznom valakivel . Van így ezzel más is ? 22/lb
2018. ápr. 5. 15:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az egész szexualitás és Felnőtt párkapcsolatok kategória egy-egy pöcegödör.

Az identitás zavar nem egyenlő a leszbikussággal. De valóban sokkal több ebben a kategóriában a provokatív kamu kérdés mint a valós,és ezeket jellemzően elcseszett életű szűzfiúk, a "kislányos" kérdéseket meg pedohajlamú vénkéjencek írják ki. Emiatt valóban több itt már a kamus mint a valódi leszbikus. De azért nem olyan színvonalú a 18 alatti,körüli lányoknak sem a szex-és kapcsolatkúltúrájuk, illetve intelligenciájuk mint itt a perverz kamusok mutatják.25 vagyok, 18 körül sem voltam olyan,de könnyű kiszűrni a kérdező stílusából hogy tényleg pl.20 éves leszbikus lány-e vagy egy provokálni,sztereotípiákra ráerősíteni akaró pasi-e, legalább is egy leszbikus nő könnyebben kiszúrja. Vannak normális,érdekes kérdések is,de sajnos azok alatt is van 2-3 normális válasz, aztán széttrollkodják az értetlen,kötekedő provokátorok. Emiatt egyre kevesebb a valódi leszbikus ebben a kategóriában,nem érdemes azért feljönni hogy homofóbok és perverzek rágalmait,általánosításait olvassuk. Szóval tényleg egyre hiteltelenebb ez a kategória,de nem azért mert a leszbikusok nincsenek tisztában az identitásukkal,hanem azért mert a leszbikusok nem jönnek ide a mocskolódók miatt.

2018. ápr. 5. 15:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt figyeltem meg, hogy ha kor nélkül raknak ki a tinédzserek leszbikus kérdést, akkor a Tini párkapcsolatok kategóriából átrakják a leszbikus kategóriába ide. Ha írnak a kérdéshez kort és nincsenek 18-ak, akkor is átrakják leszbikusság kategóriába, majd jelentik, hogy nincs 18 és figyelmeztetéssel törlik a kérdést.

Nagyon nagy baromság.

2018. ápr. 5. 19:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, velem detto ugyanezt csinálták párszor az oldalon :D Jó nagy hülyeség..
2018. ápr. 6. 17:35
 9/9 anonim ***** válasza:
btw a nemi identitás és a szexuális beállítottság nem ugyanaz :D
2018. ápr. 6. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!