Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus/biszex lehet ez a lány?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus/biszex lehet ez a lány?

Figyelt kérdés
Van egy lány akiről nem tudom eldönteni, hogy vonzódik e a saját neméhez. Amint megláttam már jelzett is a gaydarom. De biztos nem vagyok benne,mert elég nőies.Viszont eléggé tetszik. Mit tegyek? Segítsetek!

2018. jan. 28. 01:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nőies,nem vonzódhat lányokhoz?
2018. jan. 28. 04:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért,egy nőies lány nem vonzódhat a saját neméhez?!
2018. jan. 28. 04:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess vele. Finoman puhatolózzd ki nála :)
2018. jan. 28. 08:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Jöhet még, jól jönne!
2018. jan. 28. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is nőies vagyok, mégis vonzanak a nők, érzelmileg, testileg mindenhogy, kapcsolatom eddig csak férfivel volt, nem is olyan régen több évig, idősebb volt sokkal. közben sajnos sosem tudtam a nőket sem kiverni a fejembol, főként az idősebb korosztály erdekel mindkét nemből,így elég nehéz ezen a téren. Szóval a lényeg,hogy attól, hogy valaki nőies, meg lehet leszbikus,vagy biszex, ez nem zárja ki. Rólam sem mondaná meg senki, a szűkebb baráti körömön kívül nem tudja senki. 23/L
2018. jan. 29. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:

A kornyezetem tulnyomo reszeben fel sem merulne egy pillanatra sem, hogy imadom a nõi nemet. Nõiesen oltozkodom, viselkedek, eddig csak ferfiakkal volt kapcsolatom. Jelenleg is egy ferfival elek egyutt. Atmeneti kapcsolat, nem tervezunk hosszu tavra (tul nagy korkulonbseg miatt sajnos). Teljesen ertheto, miert nem merul fel senkiben a bi.-ségem... Most is oda vagyok egy lányért és beleõrülök, hogy nem tudom õ is csak latszat hetero-e mint én... En is jol jatszom a szerepem... Neha mintha adott volna jeleket,de nem tudom eldonteni... Nem merek nyitni felé, mert ugyan arra a foiskolara jarunk...

Szornyu allapot.

20/L

2018. febr. 6. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!