Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debreceni Egyetemen mennyi leszbikus lány van?
Figyelt kérdés
Melyik karon vannak leginkább?2018. jan. 27. 15:44
1/14 anonim válasza:
Szerintem ez a karos kérdés nem kellett volna xd Melyik karon vannak leginkább? xd Vicces xd
Egyébként engem is érdekelne :D
2/14 anonim válasza:
Kíváncsi leszek ki az, aki ilyen konkrét kérdésre tudna neked választ adni...
Készíts te magad egy statisztikát. Mit szólsz?
Sok sikert.
3/14 A kérdező kommentje:
Akkor vannak leszbikus lanyok?
2018. jan. 27. 15:47
4/14 anonim válasza:
Valószínüleg nincs olyan egyetem ahova kizárólag csak hetero lányok járnak.
5/14 anonim válasza:
20 darab leszbikus és 64 darab biszex és 5 transzvesztita srác.
6/14 A kérdező kommentje:
Úgy látom nagyon viccesek erre az emberek.
2018. jan. 27. 16:04
7/14 anonim válasza:
Milyen választ vársz erre a kérdésre? Honnan tudná megmondani bárki mennyi leszbikus lány van a debreceni egyetemen? Azt meg pláne hogy melyik karon?
8/14 A kérdező kommentje:
A kérdést javítottam,valamint arra voltam kivancsi itt vannak e lanyok,akik oda jarnak!
2018. jan. 27. 16:16
10/14 anonim válasza:
Ha minden jól megy, szeptembertől oda fogok járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!