Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, egy csúnyaarcú, rossza alakú lány mivel kompenzálhat?
10,
Igen? Bocs, csaj vagyok, és rohadtul nem vagyok heteró.
De esküszöm a falra mászok már ettől a sz@r gender dumától, hogy ti mindenkit kizártok a diskurzusból, aki nem pc-ben nyomja...
Pasi mentalitás?
Mi?
Hogy adsz magadra?
Olyanon hisztizel, ami nincs is.
Rohadtul izgató az olyan alkat, amit leírtál, főleg, ha ki van dolgozva, és nem vagy tele narancsbőrrel, meg nem folyik szét rajtad a háj.
Én pont hogy a gebe modelleket nem szeretem, semmi nőies nincs rajtuk..
Miért nem azt mondod, hogy te nem vagy hajlandó se sportolni járni, se sminkelni, előrébb lennénk...
12.
Tudod mit, ok.
Személyiség és tudás.
Legyen művelt, tájékozott.Legyen saját véleménye, és legyen képes felülbírálni azt.
Ne legyenek tabu témák, és ne akarjon senkit kizárni a véleménye vagy bármi más miatt(ergo ne legyen femináci..)
Személyiségileg legyen élettelteli, vidám, tudjon viccet csinálni mindenből, mert az segít túllépni a problémákon.
De tudjon komolyan, objektíven is viselkedni ha kell.
Az utcán annyira keméynkedhet, amennyire akar, de tudja megmutatni a lágy oldalát is, ha kettetsben van valakiel.
Ne legyen tucat lány, ne játsza meg magát...
Nincs 1 konkrét személyiségtípus, ami mindenkinek vonzó. Én szeretem a különleges embereket, de nem a durva szélsőségeket. Szeretem, ha egy nő nőies, vicces és intelligens. Legyen ápolt, de a sok smink, teljesen lealapozózott arcbőr kifejezetten nem tetszik. Szóval én arról inkább lebeszelnélek, de látod, másnak meg pont az tetszik.
Az alkatodon tényleg nem változtathatsz, de a megjelenéseden igen. Öltözz előnyös ruhákba, mosolyogj sokat és legyél kiegyensúlyozott.
Magabiztosság kisugárzás, intelligencia, szemüveg
Ez jutott most eszembe
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!