Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok, egy csúnyaar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok, egy csúnyaarcú, rossza alakú lány mivel kompenzálhat?

Figyelt kérdés
Pl.milyen öltözködés,frizura? Vagy mi az amire felfigyeltek akkor is ha nem szép egy nő?

2018. ápr. 3. 18:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudsz feltölteni egy képet az alakodról vagy ha magadat nem akarod egy hasonlót? A leírásból nem teljesen világos hogy mi a bajod magaddal. Nekem kifejezetten tetszenek az alacsony lányok, de a széles csípővel kis mellekkel sincs problémám.
2018. ápr. 3. 19:27
 12/17 A kérdező kommentje:
Fel tudnék,de most nem erről van szó. Csak írjátok le, hogy ti személy szerint mire figyelnétek fel egy olyan lányon,aki első látásra nem tetszik nektek. Ha neked tetszik a széles csípő akkor te írd le, hogy mivel tudná felkelteni a figyelmed egy keskeny csípőjű, és így tovább, a lényeg,hogy valakit nem találsz vonzónak,mivel teheti számodra vonzóbbá magát?
2018. ápr. 3. 19:37
 13/17 anonim ***** válasza:
81%

10,

Igen? Bocs, csaj vagyok, és rohadtul nem vagyok heteró.

De esküszöm a falra mászok már ettől a sz@r gender dumától, hogy ti mindenkit kizártok a diskurzusból, aki nem pc-ben nyomja...

Pasi mentalitás?

Mi?

Hogy adsz magadra?

Olyanon hisztizel, ami nincs is.

Rohadtul izgató az olyan alkat, amit leírtál, főleg, ha ki van dolgozva, és nem vagy tele narancsbőrrel, meg nem folyik szét rajtad a háj.

Én pont hogy a gebe modelleket nem szeretem, semmi nőies nincs rajtuk..

Miért nem azt mondod, hogy te nem vagy hajlandó se sportolni járni, se sminkelni, előrébb lennénk...

2018. ápr. 3. 19:38
 14/17 anonim ***** válasza:
85%

12.

Tudod mit, ok.

Személyiség és tudás.

Legyen művelt, tájékozott.Legyen saját véleménye, és legyen képes felülbírálni azt.

Ne legyenek tabu témák, és ne akarjon senkit kizárni a véleménye vagy bármi más miatt(ergo ne legyen femináci..)

Személyiségileg legyen élettelteli, vidám, tudjon viccet csinálni mindenből, mert az segít túllépni a problémákon.

De tudjon komolyan, objektíven is viselkedni ha kell.

Az utcán annyira keméynkedhet, amennyire akar, de tudja megmutatni a lágy oldalát is, ha kettetsben van valakiel.

Ne legyen tucat lány, ne játsza meg magát...

2018. ápr. 3. 19:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Bírom az ilyen értetlen verebeket mint a 13-as...Még mindig nem fogta fel a kérdés értelmét szegényke🤕 Mindegy,eredj edzeni és kész.
2018. ápr. 3. 19:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincs 1 konkrét személyiségtípus, ami mindenkinek vonzó. Én szeretem a különleges embereket, de nem a durva szélsőségeket. Szeretem, ha egy nő nőies, vicces és intelligens. Legyen ápolt, de a sok smink, teljesen lealapozózott arcbőr kifejezetten nem tetszik. Szóval én arról inkább lebeszelnélek, de látod, másnak meg pont az tetszik.

Az alkatodon tényleg nem változtathatsz, de a megjelenéseden igen. Öltözz előnyös ruhákba, mosolyogj sokat és legyél kiegyensúlyozott.

2018. ápr. 3. 21:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Magabiztosság kisugárzás, intelligencia, szemüveg

Ez jutott most eszembe

24L

2018. ápr. 5. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!