Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Élnél zárt leszbikus közösségben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élnél zárt leszbikus közösségben?

Figyelt kérdés
Férfiakkal egyáltalán nem lehetne érintkezni. Még apákkal, testvérekkel sem. Pl olyan lenne mint egy zárda, de nem vallási jellegű, hanem "hétköznapi" életet lehetne élni.

2018. ápr. 1. 11:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Én kipróbálnám :D
2018. ápr. 1. 12:02
 2/10 anonim ***** válasza:
37%

Már elnézést, de milyen az már? Egy börtön, ahol a szerető testvéred nem érintkezhet veled, és apád sem?

Csak hogy könnyebb legyen csajozni?

Ezt meg akarták oldani egyszer még Görögországban. Aztán rá jöttek,hogy a szaporulathoz kellenek férfiak és időről időre jártak férfiakat erőszakolni. De szét is esett a társadalmuk.

2018. ápr. 1. 12:06
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem mivel egy fontos leszbikus lány van az életemben, a többi szerettem hetero/biszex lányokból és fiúkból áll.
2018. ápr. 1. 12:39
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem,nem élnék
2018. ápr. 1. 15:13
 5/10 anonim ***** válasza:
41%
Soha nem élnék, nem vagyok kíváncsi másokra, mint a szerelmemre, és tudom, hogy senki úgy a másik agyára nem tud menni, mint sok feltüzelt csajszi együtt. Engem ez nem érdekel, a pasik között is vannak barátaim.
2018. ápr. 1. 21:56
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Biztos hogy nem. Én szeretek férfiakkal beszélgetni, meg jóban lenni, csak ne akarjanak tölem semmit szexuálisan. Azt gondolom, hogy ök is a természet normális és szükséges részei, függetlenül attól, hogy nem nekem valóak.
2018. ápr. 2. 08:18
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

Én nem szeretnék ilyen közösségben élni.

A legjobb barátom egy hetero pasi, valamint a családtagok és barátok közt rengeteg olyan személy van, aki nem tehetné be a lábát egy ilyen közösségbe.

2018. ápr. 2. 22:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, én szìvesen élnék.
2018. ápr. 3. 09:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem.

Te?

2018. ápr. 4. 12:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem.

Egyszer gondolkodtam egy hasonlóban az inkább egy meleg közösség lenne,de ilyen korlátozás nélkül.

2018. ápr. 5. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!