Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Számotokra mi az ami fontos egy lányban?
Külsőre : Alacsony, sportosan vékony. Legyen szép mosolya
Többet külsőről nem igazán mondanék mert az változó, csak legalább a fentiek legyenek meg.
Belső: Legyen aranyos, vicces, lehessen vele beszélgetni.
Ami elsőre megfog benne az változó szerintem de talán a személyisége. Ha már az elején jókat tudunk beszélgetni az már jó. :)
Külső: Hosszú barna haj, barna szem, velem egy magas vagy alacsonyabb, vékony lányok alapból az eseteim de ezek annyira nem fontosak mert a mostani barátnőm pl szőke mégis elfogultság nélkül is azt mondom rá hogy az egyik legszebb lány akit valaha láttam :) Meg azt is mondtam hogy a vékony lányok tetszenek, de mégis volt már hogy, hát nem dagi de ilyen van rajta mit fogni típusú lányról gondoltam hogy írtó dögös.
Az egyetlen kizáró ok a rövid haj. (KB vállig érő még oké) Meg ne legyen rajta semmi férfias.
Belső: Legyen valami a személyiségében amivel megfog, meg ami nagyon fontos hogy pozitív legyen, aki mellett érzem hogy élek, mert én is ilyen vagyok. Amúgy nincs kimondottan esetem, mert a jelenlegi barátnőm és az exem pl totál ellentétei egymásnak azon kívül hogy a fent említett két dolog megvan bennük.
Külső:Ápolt,igényes, arányos testalkatú,nőies stílusú. A többi mindegy,tetszett már magas,filigrán szőke,és alacsony,telt,latinos beütésű hölgy is, és szinte minden más típus is,úgyhogy egy-egy jegy nem,csak az összhatás tud megfogni.
Belső: intelligens, érzékeny,empatikus,vállalja a felelősséget a tetteiért,megfontolt,nem hisz el mindenkinek mindent,nem általánosít/nem hiszi el az általánosításokat,ebből kifolyológ nem előítéletes,nem lekezelő/lenéző másokkal ok nélkül, nem öntelt,de nem is áldozattípus,állatbarát,erkölcsös,monogám.
27/N
Külső: bármilyen testalkatú lehet, bár a rendszeres testmozgás csodát képes művelni akárkivel, legfőképpen az tetszik, amikor egy lány kicsit "husibb", de mégis látszik rajta a mozgás. De a legeslegszebb az, amikor jól érzi magát a bőrében. És a szép szemek, amikben van valami, ami megfog...
Belső: az őszinteséget nagyra értékelem, fontos nekem az is, hogy figyelmes, megértő legyen, határozott véleménnyel.
Kulso: sotetebb haj, az mindegy, hogy hosszu vagy rovid. Alkatilag inkabb az atlagos vagy kicsit husisabb lanyok fognak meg.
Belso: Legyen huseges tipus, vicces, kommunikativ, ne a buli erdekelje, hanem kulturalis ptogramok, kirandulasok.
Mondjuk az a no meg nem.szuletett meg, aki engem el tud viselbi, eleg erdekes szemelyisegem van. Zarkozott, nehezen nyilok meg, fius letenre.
Ok nem minden de minden fontos benne, olyankor csak ő létezik, de idő kell hogy kialakuljon és sajnos nem mindig lesz belőle kapcsolat. Utólag visszanezve a szemek leginkább :)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!