Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mi a fontos hogy meglegyen egy lányban?
Igen tudom mindenkinek más, viszont engem érdekelne.:)
Jöhet belső, külső, stílus..stb
Kicsit alacsonyabb mint en, hosszu egyenes barna haj, kek vagy zold szem. Ne legyen nagyon beszedes marmint nyugodtan beszeljes sott, de a felesleges reszletektol kimeljen, legyen normali mar mint tudja, hol mit illik, mit nem.
Sry telefon
16/F :D
A lánynak legyen hosszú barna haja. Ez alap követelmény hogy hosszú haj meglegyen. A színe az annyira nem fontos, bár mégis jobban húzok a sötétebb felé. Kicsit göndör vagy kócos, de ne nagyon. Alacsonyabb legyen nálam (176cm vagyok), kicsit félénk visszahúzódó, szégyenlős legyen mert az aranyos :D
De legyen jó fej, lehessen vele hülyülni, karomkodni stb.
De a lánynak az arca ami megfog a legjobban, szóval az az első amit megnézek. Bár mondjuk az egész leírásom értelmét veszti ha nagyon de nagyon megfog belsőleg.
Ja még annyi, hogy ne legyen túl vékony, inkább kicsit combosabb :D nem baj ha van egy kicsike feleslege, legfeljebb együtt leedzük.
17/F
Koszonom Fiuk!😘
Most megnyugtattatok, mert azt hittem hogy a mostani fiuk a szokeket jobban szeretik😞
Nekem is barna hosszu hajam van, csak sajnos (vagy nem sajnos) barna szemem is. 168 cm vagyok es sokat sportolok:)
Gyomor, tüdő, vese, szív, máj... Petefészek, khmkhm...
Amúgy komolyra fordítva a szót, nekem teljesen mindegy, hogy milyen a lány, csak legyen kedves és félénk, mert az úgy nagyon cuki! :)
18/F
Egy lány legyen illatos
Mosolygós, vidám
Tökmindegy milyen a szem vagy a haja színe, ha az arca szép-nekem legalábbis-
Legyen jó kisugárzása, ne legyen könnyen kapható rib***, lehessen vele jókat beszéletni és hülyéskedni :) legyen bújós, szerintem az cuki:D
16/f
Utolsó vagyok, kieg.nek annyit, hogy legyen nálam alacsonyabb úgy 10cm el(180vagyok)
:D
Koszonom a valaszt!:))
Nalatok mennyit szamit ha egy lany sportol?:)
#9 Kocsog :DDD
Egyébként hogy hogy jobban bejön mindenkinek a félénk, visszahúzódó típusú lányok? Mondjuk nekem azok jönnek be, mert úgy tényleg aranyosabb meg minden, csak akkor sem értem.
Mondjuk a nagyszájú lányoktól félek hogy belém kötnek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!