Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány leszbikus miért utálja a férfiakat?
Utolsó, nagyon sajnálom, az ilyen eseteket megértem. Lehet hogy én is ugyanígy gondolkodnék. Plusz az általad felsorolt "férfimagatartásoktól" (nem tudom mi a pontos szó rá xd) nekem is hányingerem van.
Csak az a nagyon idegesítő hogy volt itt egy leszbikus válaszadó, aki konkrétan nem hitte el hogy leszbikus vagyok, mert én nem gyűlölöm az összeset. De az én apukám nem verte anyámat stb hanem nagyon szoros a kapcsolatunk. És nem ismerek még két olyan embert akik annyira szerették volna egymást mint a nagyszüleim. És van egy nagyon jó fiú barátom is, és akármennyire hihetetlen de egész életemben számíthattam rá.
Szóval megértem hogy te nem tudsz jó szemmel tekinteni egyetlen férfira sem, de azt nevetséges kijelenteni hogy egy leszbikus nőnek nem lehet semmilyen jó kapcsolata férfiakkal. Gyengébbek kedvéért természetesen nem szerelmi kapcsolatra gondoltam.
Nekem is vannak fiú haverjaim. Az egyetlen különbség abban hogy hogy állok a fiúkhoz köztem meg a hetero/biszex lányok között hogy én nem vonzódok hozzájuk. De attól még ugyanúgy tudok jóban lenni egy fiúval mint egy hetero lány egy olyan fiúval akivel nem jönnek be egymásnak, vagy egy hetero fiú egy haverjával.(kivéve persze ha okot ad rá hogy utáljam, voltak is ilyenek, de attól még nem kezdtem a többit is feltétel nélkül, előítéletesen utálni.)
Az olyan férfiakat akik nőket vernek, meg szerintem nem csak a leszbikusok hanem minden nő, meg minden normális ember utál.
A #12 válaszadó pedig ilyen rossz élmények után szerintem akkor se bízna a férfiakban, ha nem a lányokhoz vonzódna. Egyébként részvétem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!