Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Néhány leszbikus miért utálja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány leszbikus miért utálja a férfiakat?

Figyelt kérdés
2018. márc. 28. 18:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Most lehet, hogy utálni fognak ezért, de én tényleg nem szeretem a férfiakat, és nem azért mert ettől még jobban "leszbikusnak" érzem magam. Az oka kiskoromtól kezdődött. Mostoha "apám" éveken keresztül össze vissza csalta anyámat, láttam, hogy mennyit sír miatta, visszakönyörgi magát, eljár k.vázni, hazahoz NEMIBETEGSÉGET, aztán megüti a saját ki tudja hányadik nőjét, végül pedig feleségül vett egy annyi idős nőt, mint én. Apai ágon a nagypapám ugyanez volt. Össze-vissza csalta mamámat. Másik papám alkoholista és verte a mamámat. Plusszban nekem is csak rossz tapasztalataim voltak eddig a férfiakkal, pedig esküszöm próbáltam nem előítéletes lenni. A környezetemben is, az összes hetero barátnőm aki férjhez ment a saját férje rabszolgája: most, főz takarít egy olyan emberre, aki nem dolgozik évek óta. Az én exem is akivel 9 évig voltam együtt 31 évesen még soha életében nem dolgozott és én sem voltam elegendő motiváció a számára, hogy valami előrelépést kezdjen már az életével. A munkakerülés miatt már a második diplomáját akarta megcsinálni és direkt bukott, hogy legyen még egy fél éve otthon ülni a levelezői tanulmányai mellett. És ez tényleg csak egy szelete annak amit a férfiaktól kaptam. Lehet mondani, hogy csak rossz emberekkel hozott össze a sors, de a környezetemben lévők közt is ezt látom. A munkahelyemen a családos apuka évek óta csalja a feleségét egy kolleganőmmel. A többi kollegám is úgy flörtölget, aztán közben várandós az egyébként gyönyörű barátnője... Elég ha körbenézek egy buszon, hogy üvöltöznek a csinosabb lányoknak, hogy "de megb. asználak" és a seggére csapnak, fogdossák, megalázzák. Úgy érzem nekem erre nincs szükségem. Egy lány sokkal érzékenyebb, lelkileg könnyebben egy hullámhosszon vagyunk, megértjük egymást és nincs alá-fölé rendeltségi viszony. :) Azt is gyűlölöm, amikor a férfiak a nőket ócsároló meme-ket osztanak meg és alatta a sok okos férfitársa adja alá a lovat, hogy a "nő csak arra jó, a konyhába való, szüljön aztán ne maradjon otthon mert akkor eltartott" És, hogy " Az egyenjogúságot csak addig akarja a nő, amíg nem neki kell felcipelni a mosógépet a második emeleti panel lakásba" ... Az egyenjogúság nem itt kezdődik, hanem onnan, hogy a felcipelt kr. va mosógépben a nő az ő büdös nadrágját és gatyáját fogja mosni aztán éveken keresztül és teregetni a szennyesét. :) Igen. Én intenzíven utálom az összeset.
2018. márc. 30. 11:48
 12/15 anonim ***** válasza:
95%

Utolsó, nagyon sajnálom, az ilyen eseteket megértem. Lehet hogy én is ugyanígy gondolkodnék. Plusz az általad felsorolt "férfimagatartásoktól" (nem tudom mi a pontos szó rá xd) nekem is hányingerem van.

Csak az a nagyon idegesítő hogy volt itt egy leszbikus válaszadó, aki konkrétan nem hitte el hogy leszbikus vagyok, mert én nem gyűlölöm az összeset. De az én apukám nem verte anyámat stb hanem nagyon szoros a kapcsolatunk. És nem ismerek még két olyan embert akik annyira szerették volna egymást mint a nagyszüleim. És van egy nagyon jó fiú barátom is, és akármennyire hihetetlen de egész életemben számíthattam rá.

Szóval megértem hogy te nem tudsz jó szemmel tekinteni egyetlen férfira sem, de azt nevetséges kijelenteni hogy egy leszbikus nőnek nem lehet semmilyen jó kapcsolata férfiakkal. Gyengébbek kedvéért természetesen nem szerelmi kapcsolatra gondoltam.

2018. márc. 30. 12:03
 13/15 A kérdező kommentje:
#12 Sajnálom én is amiken keresztül mentél és a női rokonaid is! És jól írja a 13. válaszoló, hogy az ilyen viselkedés a férfialtól, amiket leírtál az borzasztó és undorító. Az ilyenek nem becsülik a nőket.
2018. márc. 30. 13:05
 14/15 anonim ***** válasza:
93%

Nekem is vannak fiú haverjaim. Az egyetlen különbség abban hogy hogy állok a fiúkhoz köztem meg a hetero/biszex lányok között hogy én nem vonzódok hozzájuk. De attól még ugyanúgy tudok jóban lenni egy fiúval mint egy hetero lány egy olyan fiúval akivel nem jönnek be egymásnak, vagy egy hetero fiú egy haverjával.(kivéve persze ha okot ad rá hogy utáljam, voltak is ilyenek, de attól még nem kezdtem a többit is feltétel nélkül, előítéletesen utálni.)

Az olyan férfiakat akik nőket vernek, meg szerintem nem csak a leszbikusok hanem minden nő, meg minden normális ember utál.

A #12 válaszadó pedig ilyen rossz élmények után szerintem akkor se bízna a férfiakban, ha nem a lányokhoz vonzódna. Egyébként részvétem :(

2018. márc. 30. 13:34
 15/15 anonim ***** válasza:
55%
A párom pszichlógus. Jár hozzá egy amúgy leszbikus làny,akit a legjobb fiúhaverja,akivel évek óta dúlt a barátság, elcsalta egy elhagyott erdős részre,megerőszakolta és összeverte. A bíróságon meg azt mondta hogy a lány önként feküdt le vele,de mivel a barátnőjét nem akarta otthagyni érte(igen,barátnője is volt a fiúhavernak)a lány rátámadt,ő meg csak védekezett igy keletkeztek a làny sérülései.Egy másik páciensét meg az nevelőapja zaklatta 4 és 10 éves kora között.
2018. márc. 30. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!