Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány leszbikus miért utálja a férfiakat?
Én csak azokat akik nem bírják megérteni hogy nem kérek belőlük de szerintem ez érthető.
Az extrém férfigyülölőket én sem értem, de az csak pár ember nem a többség, szóval ezt így ne jelentsd ki hogy a leszbikusok utálják a férfiakat. Személy szerint én egy olyan leszbikust sem ismerek, aki unblock utálná a férfiakat.
Unblock = felold.
Amit keresel, az az en bloc.
Én se azt írtam, hogy az összes hanem néhány.
De köszönöm a válaszokat! Egyik itteni kommentelő ihlette a kérdésem egy másik kérdés alatti válaszával.
Én alapvetően nem utálom őket... bár sose volt hozzájuk közöm szexuális értelemben és ez így is fog maradni.
Nagyon szeretek velük dumálni pl autókról, informatikáról, egészen addig amíg nem kezdik el nyomatni a szexista dumáikat.
Szerintem még életemben nem találkoztam olyan sráccal, vagy férfival, akinek semmilyen jellegű megjegyzése ne lett volna a nőkre, vagy főleg a leszbikus nőkre, amit ők jópofának tartottak, én viszont annál kevésbé.
Ilyenkor azért elmegy a "barátkozástól" is a kedvem.
Egyszerű a válasz.
Amíg egy nő nem mondja egy meleg férfinak sem, hogy egy jó nedves punci hamar kigyógyítaná a melegségéből, addig a leszbikusok tucatszor hallanak olyat, hogy bezzeg, ha egyszer jó keményen megdugnák őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!