Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet megmondani egy lányról, hogy leszbikus-e?
Összejön veled vagy más nővel.
Most milyen válaszokat vártál?Hogy minden leszbikusnak egy L betű van a homlokára tetoválva?
Vagy minden leszbikus rövidhajú,kockás ingben és bakancsban? Nos,nem,ilyen típusból férjes,gyerekes nőket, illetve transznemű férfiakat ismerem,elvétve akad egy-egy leszbikus.
Nincs egyezményes,100%-os jel, minden leszbikusnak más az ízlése,stílusa,mivel külön személyiségek. Nem,a felhajtott gallér,gyűrű a hüvelykujjon sem 100%-os jel, általában heteró nők horják ezeket,akik nem is tudják hogy ez leszbikus sztereotípia.De még a szivárványos cuccok sem biztos jelek,pl.egy barátnőm minden évebn szivárványos karkötőt,táskát hord a Pride időszakában,hogy kifejezze a szolidalitását az LMBT-személyek iránt, de ő nem leszbikus.
Amíg keresgéltem a világban, én is próbáltam figyelni a "jeleket".
De minél több embert ismertem meg, annál biztosabb lettem benne, hogy nincs olyan külső "jel" ami elárúlná az emberről, meleg -e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!