Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Honnan lehet megmondani egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet megmondani egy lányról, hogy leszbikus-e?

Figyelt kérdés
2018. márc. 27. 17:46
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat létszives
2018. márc. 27. 17:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Azután a szó után hogy "létszives" nem hiszem hogy komoly válaszokat fogsz kapni.
2018. márc. 27. 17:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Létszives xDDDDD
2018. márc. 27. 18:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan akkor ha elmondja magáról hogy az.
2018. márc. 27. 18:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Összejön veled vagy más nővel.

Most milyen válaszokat vártál?Hogy minden leszbikusnak egy L betű van a homlokára tetoválva?

Vagy minden leszbikus rövidhajú,kockás ingben és bakancsban? Nos,nem,ilyen típusból férjes,gyerekes nőket, illetve transznemű férfiakat ismerem,elvétve akad egy-egy leszbikus.

Nincs egyezményes,100%-os jel, minden leszbikusnak más az ízlése,stílusa,mivel külön személyiségek. Nem,a felhajtott gallér,gyűrű a hüvelykujjon sem 100%-os jel, általában heteró nők horják ezeket,akik nem is tudják hogy ez leszbikus sztereotípia.De még a szivárványos cuccok sem biztos jelek,pl.egy barátnőm minden évebn szivárványos karkötőt,táskát hord a Pride időszakában,hogy kifejezze a szolidalitását az LMBT-személyek iránt, de ő nem leszbikus.

2018. márc. 27. 18:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Megkérdezed tőle.
2018. márc. 27. 18:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Amíg keresgéltem a világban, én is próbáltam figyelni a "jeleket".

De minél több embert ismertem meg, annál biztosabb lettem benne, hogy nincs olyan külső "jel" ami elárúlná az emberről, meleg -e.

2018. márc. 27. 21:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is éppen partnerkereső helyzetben vagyok, és koppantam már, nem nagyon lehet általános dolgokat mondani, főleg tini korban, márpedig én az vagyok. 16/l/l
2018. márc. 27. 22:47
 9/12 anonim ***** válasza:
49%
Sokszor még ők maguk sem tudják... Én ismerek egy lányt, akire már évek óta gyanakszom (szomszédban lakik), mert sosem látom fiúval (igaz, lánnyal se) pedig egyáltalán nem csúnya, tehát simán találna magának párt. Ránézésre lehetetlenség megállapítani.
2018. márc. 27. 23:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Vannak akik fiús öltözködésűek,stílusúak,de van akiről így külsőleg nem lehet megmondani,hacsak nem mondja el ő maga.
2018. márc. 28. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!