Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lezbi csajok sosem álnának le egy férfival?
Látom a 64%-os se azért leszbikus, mert a lányokhoz vonzódik alapjáraton, hanem mert a múltban valami pasi keresztbe tett neki és annyira megutálta miatta a pasikat, hogy átpártolt a lányokhoz inkább.
Elképesztő, hogy ennyire utálod a férfiakat. Más leszbikusok nem ilyenek mint te.
Nem vagyok pasi, csak már elképesztő ahogy itt osztod a pasikat..
Apukádat se szereted ?
De pasi vagy,ezzel elárultad magad azzal a jellegzetes pasi elmélettel,hogy mindenki csak azért leszbikus mert nem kell nektek.
Hogy jönnek ide a szülők?Képzeld apukám nem csak a szexről meg a nőkről tud velem beszélni, nem pofátlankodik bele a kapcsolataimba meg a szexuális életembe, nem akarja a saját szexuális dolgait se megbeszélni velem, ha végig megyünk az utcán nem mutogat a legműfejűbb ribikre,hogy ugye milyen jól néz ki,nem kér meztelen képeket a páromról és nem is küld meztelen képeket qrvákról. A tiéd igen,hogy ide kapcsoltad?
Szerintem meg te vagy pasi.
Direkt itt gerjeszted a feszkót a leszbikus kategóriában és utána mindenki azt fogja hinni, hogy egy leszbikus olyna mint te.
Szánalmas vagy.
Nem tudom hány éves lehetsz, de gondolom már felnőtt vagy és elég gáz ez a viselkedés tőled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!