Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lezbi csajok sosem álnának le egy férfival?
Figyelt kérdés
Akár ketten együtt.Vagy csak álmodozom?:D2018. márc. 28. 15:17
11/40 anonim válasza:
"Persze persze tudom,én vagyok a hibás mindenért:)"
Ez annyira férfiduma:D
Hogyne te lennél a hibás, mikor te írtál ki egy idióta kérdést? Fuck logic:D
12/40 anonim válasza:
"Jófej,vicces,el lehet vele lenni".
Nem vagy te biszex? (De).
13/40 anonim válasza:
Mivel sose tudnék férfiba szerelmes lenni, és undorodok a gondolattól hogy lefeküdjek egy pasival nem hiszem hogy biszex lennék. :)
14/40 anonim válasza:
""Jófej,vicces,el lehet vele lenni".
Nem vagy te biszex? (De)."
Én is a lányokat szeretem és képzeld ettől függetlenül én se gyűlölök mindenkit aki pasi. Attól még csak a lányokat szeretem. Nem kell mindenkire ráerőltetned a szélsőséges világnézeteidet.
15/40 anonim válasza:
Gondoltam,hogy jönni fognak a harcias biszexek...
16/40 anonim válasza:
Na jó hagyjuk te full sötét vagy. De akkor se gondolkodik mindenki úgy ahogy te.
17/40 anonim válasza:
Ja mert ha valaki nem ilyen szűklátókörű már nem is lehet leszbikus.
18/40 anonim válasza:
Az a szűklátókörű aki benyalja ez a "rendes pasi" dumát meg bedől ennek a "védjük meg a pasikat" hímsovén divathullàmnak. Szerencsére ezeknek a többsége biszex.
19/40 anonim válasza:
Szerintem meg az a szűklátókörű aki szerint a 3 milliárd férfi közül nincs egy jószívű se. Apukámat se szeressem? Vagy a nagypapámat? Vagy a kisöcsémet? Az meg mi hogy védjük meg a pasikat? A kérdezőt pl.: nem védtem sőt az ilyeneket általában elküldöm a *******.
20/40 anonim válasza:
Még játszad a pasijogvédő nagyasszonyt,azt majd meglátod milyen sok jószívű van köztük és mind neked akarja megmutatni a jó szívét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!