Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nővel el tudok élvezni, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nővel el tudok élvezni, de férfival nem, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Mindig is a nők vonzottak jobban ,mint a férfiak. Míg egy nő csókjától érzem ,hogy felizgulok addig egy férfinél nem igazán. Voltam már férfival ,de egyszer sem tudtam elmenni míg egy nővel viszonylag könnyen. Mi lehet ennek az oka? Elég annyi ,hogy csupán sokkal jobban vonzanak a nők?

2017. máj. 26. 03:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Bőven elég annyi, hogy jobban vonzanak, jobban kívánod őket. :)

Nem minden fekete-fehér, létrehoztak egy skálát az emberi szexualitásról, amit te nyilván biszex vagy, de kicsit mégis a nők felé húzol.

Vagy ha lepontoznának akkor leszbi vagy.

2017. máj. 26. 07:57
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Az is lehet, hogy csupán nem a legtehetségesebb fickókkal hozott össze a sors.

Mondjuk, ha egy nő csókja is már más...

2017. máj. 26. 11:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Röviden,tömören azért mert a nőket szereted.Írtad is,hogy jobban vonzódsz hozzájuk.

Hosszabban:Egy nő csókja lágyabb,finomabb,az előjáték hosszabb,az egész együttlét lassúbb, intimebb,érzékibb,gyengédebb.Maga a női test is finomabb,törékenyebb,szebb,illatosabb.Jobb érezni magadon a puhább száját,a kis kezét,jobb megsimogatni a finomabb bőrét,a selymes haját.Alapvetően igaz,hogy egy nő jobban tudja,hogy mi kell egy másik nőnek,figyelmesebb,bújósabb,gyengédebb,alaposabb.Nem sürget,több az érintés,az simogatás,az apró puszik,mivel nincs magömlés,lelankadás,az első irgazmus nem vet véget az együtt létnek.Az együttlét után is több az összebújás,a beszélgetés.

2017. máj. 26. 11:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Hosszú távon férfival tudok együtt élni, de a szexet, főleg az alkalmit, nővel sokkal jobban élveztem. Tényleg más, amikor megérint, megcsókol, de nem technikailag, hanem a tudat, hogy ő is ugyan olyan nő, mint én. Ez nekem ad egy plusz magabiztosságot.

Tiniként, mikor még nem szedtem tabit, az is sokat segített, hogy nem kellett azon aggódnom, terhes leszek-e. Sokkal inkább el tudtam engedni magamat.

2017. máj. 26. 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Leszbikusnak lenni nem feltétlen jelenti azt, hogy az ember lánya egyenesen irtózik a férfiaktól és a testüktől, az is elég, ha nem hoznak téged lázba. Az elmondottaid alapján én nem mondanálak téged biszexnek, ahhoz mindkét nemmel élvezned kéne a szexet. A lányokat szereted, és kész.
2017. máj. 26. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!