Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kialakulhat egy komoly kapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kialakulhat egy komoly kapcsolat egy 21-22 éves nő és egy 48-50 éves nő között? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

2 nőről van szó a kérdésben,mielőtt valaki elnézi a kategóriát!

Lehetséges ekkora korkülönbség mellett egy kapcsolat kialakulása,majd működése?Egy ennyi idős nő mennyire vesz komolyan egy nála sokkal fiatalabb nőt?Van esély,hogy "nőként" tekint rá,és akarjon tőle valamit,ami nem csak szex maximum?Persze olyan esetre gondolok,amikor a fiatalabb fél nem jár bulizni,komolyan tervez az idősebbik féllel,nem használ élvezeti szereket,és nem pár hetes kapcsolatot akar?

Van egy nő,akit a hobbim kapcsán "ismertem meg",sok dolgot tudok már róla,és megfigyeltem hogy viselkedik sok szituban,és eléggé bejön,simán el tudnék vele képzelni egy kapcsolatot.Szerintetek nekem nála lehet esélyem?Egyébként még nem ismerjük egymást "közvetlenül",de addig be sem akarok neki mutatkozni,amíg nem kérem ki a véleményeteket,mert azért vannak kételyeim,hogy alapból visszautasítja az első közeledésem is a korkülönbség miatt.Illetve sanszos,hogy biszexuális beállítottságú,de nem teljesen biztos.

Esetleg valakinek van ilyesmi tapasztalata?Ti mit tennétek?Egyébként olyan nő,aki inkább a komoly kapcsolatok híve,azok alapján,amiket megtudtam róla innen-onnan.Családja nincs egyáltalán.Mármint nyilván nem szülőkre,testvérekre gondolok ezalatt. :D Pontosan nem tudom a korát,de több helyről összeollózva 48-50 között lehet.Valljuk be,ha nagyon "szigorúan" nézzük akár a lánya is lehetnék. :)

2018. márc. 25. 14:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%
celine dion egy nala 30 evvel idosebb ferfi iranti vonzalmat apakomplexusnak nevezik tudtommaal..a ferfi szemszogebol is beteges hogy ra fente a fogat a fiatal husira xdd zsak a foltjat megtalalta azert mukodhetett olyan sokaig sztem. tietek is mukodhet de gusztustalan es agybajos :dd
2018. márc. 25. 21:00
 12/17 A kérdező kommentje:
#9-#10:Nekem bejön az ekkora korkülönbség,de csak bizonyos esetekben.Nyilván "családalapításhoz" nem választanék ekkora korkülönbséggel párt,de szerencsére ezen még nem kell gondolkodni.Mondom,nem azért jön be az illető is,mert "ráncos",mint,ahogy mondjuk egy 25 éves nem,hanem a személyisége miatt,ezért pont,hogy komoly kapcsolatot akarnék vele.Generációs problémák meg nem hiszem,hogy lennének,mert a munkájából kifolyólag elég fiatalos személyiség,amennyire én tudom.Nem tudom egyébként,hogy próbálkozzak-e.Igen,nem biztos,hogy biszexuális,de van egy olyan érzésem,hogy nem veti meg a nőket sem,és érdeklődne akár irántam is még akkor is,ha nem vagyok pasi.Szerintetek hogy próbáljak meg felé közeledni?Még,ha elég esélytelen is.Hiszen sosem tudni. :D
2018. márc. 25. 21:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Mindenképp lassan, finoman, ne túl egyértelműen. Előbb adj lehetőséget neki, hogy magától felfedezze benned, hogy komolyabb vagy a társaidnàl. Legyen lehetősége megismerni a személyiséged. Ha egyből ràrontasz, el fog küldeni. Barátkozz vele, közeledj felé, légy érdeklődő, poénkodj vele, kérj tőle tanácsot valamihez, akár a közös hobbitokkal kapcsolatban. Ha ez a hobbi lehetőséget nyújt hozzá, indokként használd fel egy közös találkozóhoz is. Mindenesetre semmiképp se lássa benned a gyermeket, így mindig légy határozott, céltudatos, és bátran használd a nőiességed. Ha fiùsabb vagy, akkor lehetsz laza, szemtelen, ràmenősebb.
2018. márc. 26. 09:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Működhet ha mindkét fél tesz érte,és a fiatalabb személy is elég érett ahhoz hogy kezelje a helyzetet,a problémákat.Sarah Paulson és Holland Taylor között 32 év a korkülönbség,és működik,boldogok.De Sarah 40 éves volt,érett,tapasztalt,kiforrott nő mikor összejöttek,nem 21-22...Te még gyerek vagy.Lehet hogy a kortársaidhoz képest érettebb, de egy 30-40 éves nő szintjén nem vagy,mert még nem éltél annyit. És a korodat tekintve is épp,hogy kinőttél a kamaszkorból.Vagyis egy 30 körüli nő is gyereknek tekintene,mert még szinte az vagy,2-3 éven múlik. És egyészséges lelkületű felnőtt ritkán kezd gyerekekkel. Az más dolog,hogy pl.egy 40 éves a gyereke lehetne egy 62 évesnek,de szó szerinti értrlemben távol áll a gyerekléttől egy 40 éves személy. Ezenkívül igen, kijönnek a generációs problémák,mivel te a 20-as éveik elején járó fiatalok életét éled,ezek a problémák foglalkoztatnak,egyetemre jársz,vizsgázol,a szüleiddel élsz vagy koliban,esetleg a szüleid támogatnak a kis albérletedben,vagy munkát keresel,bulizni akarsz járni,hajlamosabb vagy az indulataidra hallgatni mint a józan észre, nem tudod igazán mik egy kapcsolat alappillérei a vonzalmon és a csodálaton kívül stb. Ellenben őt felnőttes dolgok foglalkoznak,évek óta a független,önálló felnőttek életét éli,sokat tapasztalt,sokan tanult az élet minden területéről. Így kizárt hogy megértsétek egymást. Persze neked lehet,hogy jó lenne,hogy egy nyugodtabb,megfontoltabb ember van melletted,akitől tanulhatsz stb,de neki mi lenne jó veled?Bszolut semmit nem tudsz neki nyújtani. A fiatalaos lendület esetetdben még puszta éretlenség.De ha már lennél 30-32 hiába a korkülönbség, nagyjából egy szinten lennél vele, is tudnál neki nyújtani valamit,még esetleg ellensúlyoznátok is egymást,ő adná a tapasztalatot,racionalitást,te a frisseséget,lendületet. De így nem tudsz neki adni semmit,még "csak szex" szinten sem. Ezt ő nagyon jól tudja,így vissza fog utasítani.
2018. márc. 26. 10:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Hú de ismerős.... hasonló szituban vagyok én is, 24 leszek nemsoká és belehabarodtam egy szintén 50 éves nőbe. Halvány lila gőzöm nem volt, mikor először találkoztunk, hogy hány éves. Jó pár évet letagadhatna. Kölcsönös szimpátiát látok, de.. szerintem is túl fiatalok vagyunk hozzájuk. Hát nem tudom. Fogalmam sincs, hogy milyen tanácsot adjak. Szerintem az előző válaszoló SAJNOS mindent leírt. És ezt úgy mondom, hogy ugyanebben a helyzetben vagyok. Szerintem lehet az lenne a legjobb, ha elfelejtenénk őket, bár valamiért ez nálam csak akkor sikerülne, ha elutasítana. Nem tudom, tényleg, őszintén. Kíváncsi vagyok a többiek mit tanácsolnak.

23L

2018. márc. 26. 20:56
 16/17 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtettem, hogy nekem sem a kora miatt tetszett meg, hiába írják előttem, hogy a "ráncok". Szerintem a vonzalom egyáltalán nem korfüggő.

Előző voltam 23L

2018. márc. 26. 20:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Sok a szerintem 😂 Bocsi!

23L

2018. márc. 26. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!