Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy komoly kapcsolatban zavaró lehet ha BDSM-fétisem van?
Az előző barátnőm is emiatt szakított velem:(Most van egy friss kapcsolatom, de hiába szeretem a nőt,ès hiába működik nagyon jól a kèmia,csak a nagyon perverz dolgokra izgulok fel, csak úgy tudok elmenni.De fèlek, hogy ha előhozakodom ezzel,egy idő után ő is megunja:(
28/N
Kérdező egyszer tuti fogsz találni egy olyan leszbi nőt aki egyben domináns is és élvezné hogy aláz téged!
A Bdsm sokkal élvezetesebb tud lenni sok esetben, mint a ,,normális szex''
Olyan nincs h BDSM fetis :-D
Hatarold mar korul h pontosan mi izgat ...
Mi számít nagyon perverznek? Egy kicsit engem is izgat ha a lány dominánsabb és esetleg keményebben hozzászegez a falhoz vagy az ágyhoz,erősen belémharap,érezteti hogy bármit tehet velem, de a latexcuccot,korbácsot,tűsarkút már meghagynám másnak.
22\LL
Ezt inkább megalázónak, mint perverznek tartom, őszintén szólva.
Ha velem ilyesmit megpróbálna csinálni a párom, akkor kiadom az útját. Sosem fogom megérteni, ebben mi izgató, de hát persze kinek mi.
#6 dolgait pedig én is kedvelem, de számomra is az a határ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!