Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri így is színt vallani a szülőknek?
Attól függ hány éves vagy,milyen a viszonyod a szüleiddel,amúgy mennyire álsz készen a couming outra.
Ha úgy érzed lelkileg felkészültél rá, itt az ideje hogy tudják, le akarod dobni magadról a terhet amit a titkolózás jelent és fel akarod vállalni önmagad akkor pártól függetlenül vallj színt. Attól,hogy esetleg nem lesz barátnőd még érvényesek a fenti érvek, beavattad őket,nem kell titikolózni,magadat adhatod.
Ha még kiskorú vagy, anyagilag függsz a szüleidtől,még nem érzed késznek magad rá,hogy felvàllald magad,nem a párod nem lenne meg sem fordulna a fejedben elmondani nekik,jól elvagy így titokban, akkor ne mondd.Ha még nem vagy kész elviselni a vele járó következményeket,az esetleges elutasitást stb,akkor se mondd el ha együtt maradtok a barátnőddel. Nem a kapcsolati státusztól függy hogy mikor érdemes elmondanj.
Szerintem meg nem pont most kellene elmondanod.
Inkább akkor, ha épp nincs senkid, vagy akkor, ha egy stabil kapcsolatban vagy. Szerintem ha azt látják a szüleid, hogy bemutatsz valakit, majd 2 hét múlva elmondod, hogy vége, nem fogják komolyan venni az egészet.
Köszönöm a válaszokat.
21 éves vagyok, egyetemista + mellette dolgozom. Nem függök a szüleimtől, szóval azzal nincs gond, hogy eltudnom e magam nélkülük tartani...
Nagyon szeretnék már őszinte lenni hozzájuk, főleg akkor mikor egy jövőbeli férjről beszélnek nekem.
De azt hiszem igaza van az utolsó válaszolónak, hogy ez nem a legalkalmasabb alkalom a bemutatásra, mert lehet tényleg nem gondolnák komolyan a szüleim.
Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld kezecske!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!