Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok egy ilyennel?
Figyelt kérdés
Szereted őt, de nem érzed hogy szeretne téged, vagy legalábbis nem egyenlő mértékben, mert vagy nem fejezi ki az érzéseit, vagy nagyon nehezen és csak egy kicsit tudja,mert ilyen ember, és ezt ráadásul még a távolság is megnehezíti. Mit tennétek, ha azt éreznétek egyre inkább, hogy már csak számotokra fontos ez a kapcsolat,nem vagytok elég fontosak a másiknak, mert számotokra iszonyú szar a távolság, és bár a másik is azt mondja, hogy neki is rossz, mégsem érzed eléggé, hogy így lenne (hogy a másiknak is rossz)?2018. márc. 17. 22:07
1/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem kiírni, hogy leszbikus kérdés sorry
2018. márc. 17. 22:08
2/7 anonim válasza:
Két mondatba sűríteni ekkora mennyiségű szöveget, nem kis teljesítmény! A kérdésre válaszolva én leülnék vele megbeszélni, hányadán is állunk, mert ha te ennyire ingatagnak érzed ezt az egészet, akkor annak valami oka van. Lehet csak rémeket látsz és nem úgy van, ahogy gondolod, de az elhidegülés is közrejátszhat a leírtak alapján... Miből gondolod, hogy nem szeret eléggé?
3/7 A kérdező kommentje:
Hát kezdjük ott, hogy ő nem szerelmes, csak szimplán szeret.
2018. márc. 17. 22:21
4/7 A kérdező kommentje:
Ezért írtam, hogy nem egyenlő mértékben. Ezt meg egyszerűen csak érezni lehet (hogy nem egyforma).
2018. márc. 17. 22:24
5/7 anonim válasza:
Szerintem, egyszerűen csak félénk és bizalmatlan. Plusz az is lehet, hogy ő kevésbé modern gondolkodású, mint te és fenntartásai vannak egy leszbikus kapcsolatot illetően. Mondjuk, ha a távolság miatt sokáig nem találkoztok, majd amikor megtörténik, nem ugrik azonnal a nyakadba, akkor lehet, hogy tényleg baj van.
6/7 anonim válasza:
Bizonyára ha mondja akkor neki is rossz.
Ha nehezen fejezi ki az érzéseit meg kell tudni vajon miért ?Lehet valamilyen rossz élménye van,esetleg ilyen ember.
Az ilyen emberek mellé sok türelem kell.
7/7 anonim válasza:
Jaj remélem nem rólam szól a kérdés :D csak mert van egy lány, aki lehet, hogy ezt érzi velem kapcsolatba, holott nem kéne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!