Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
A tesòmmal egy lakàsban lakunk ès ma mikor szeretkeztünk a baràtnőmmel rànk nyitott. Nem tudtam ma mikor èr haza, ès persze sikerült nem meg hallani az èrkezèsèt. Erre rögtön szaladt anyuèkhoz elmondani, hogy èn egy nővel szòrakozgatok ès lejàratom a csalàdot. Most nagyon fèlek, mert a szüleim nem tudjàk egyàltalàn elfogadni a melegeket. Nem is tudom mit kellene mondanom nekik, a baràtnőmmel 3 hònapja vagyunk együtt, nekem ő az első nő az èletemben. Előtte nem is igazàn tudtam nővel elkèpzelni az èletem, de vele minden megvàltozott. Viszont nem akartam mèg a kapcsolatunkat felvàllalni, mert még magamban sem tisztàztam le a dolgokat. Nem is èrtem tesòm, hogy lehet ennyire...àhh -.-
A baràtnőm persze mellettem àll, de mèg csak 3 hònapja vagyunk együtt. Elhagyni sem szeretnèm, de ùgy èrzem nem àllok mèg kèsz felvàllalni azt hogy esetleg meleg lehetnèk. A szüleimmel elèg jò a kapcsolatunk, nem szeretnèm ha ez megvàltozna. De sajnos biztos meg fog. Ti mit csinàlnàtok? Vàllaljam fel magam, màr 3 hònap utàn? Vagy hagyjam el a baràtnőm csak, hogy bèkessèg legyen a csalàdban? 21L
Tudom, hogy előbb utòbb el kell mondanom nekik, de azt remèltem nem ennyire koràn.
Hàt igen, tesòm egy kicsit fura. Mindent felàldoz csak azèrt, hogy mindig ő maradjon a csalàd kedvence.
Sajnos a költözèst nem tudom összehozni, ezèrt lakunk a nővèremmel közösen. Gondoltam arra is, hogy azt hazudom, hogy csak kisèrletezès volt, de hazudni sem akarok. Akkor inkàbb felvàllalom magam, ès kezdjèk el elfogadni azt, hogy ilyen vagyok. Nem tudom, alszom mèg rà egyet. Holnap szèp csalàdias napom lesz :S
Köszi a vàlaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!