Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

A tesòmmal egy lakàsban lakunk ès ma mikor szeretkeztünk a baràtnőmmel rànk nyitott. Nem tudtam ma mikor èr haza, ès persze sikerült nem meg hallani az èrkezèsèt. Erre rögtön szaladt anyuèkhoz elmondani, hogy èn egy nővel szòrakozgatok ès lejàratom a csalàdot. Most nagyon fèlek, mert a szüleim nem tudjàk egyàltalàn elfogadni a melegeket. Nem is tudom mit kellene mondanom nekik, a baràtnőmmel 3 hònapja vagyunk együtt, nekem ő az első nő az èletemben. Előtte nem is igazàn tudtam nővel elkèpzelni az èletem, de vele minden megvàltozott. Viszont nem akartam mèg a kapcsolatunkat felvàllalni, mert még magamban sem tisztàztam le a dolgokat. Nem is èrtem tesòm, hogy lehet ennyire...àhh -.-

A baràtnőm persze mellettem àll, de mèg csak 3 hònapja vagyunk együtt. Elhagyni sem szeretnèm, de ùgy èrzem nem àllok mèg kèsz felvàllalni azt hogy esetleg meleg lehetnèk. A szüleimmel elèg jò a kapcsolatunk, nem szeretnèm ha ez megvàltozna. De sajnos biztos meg fog. Ti mit csinàlnàtok? Vàllaljam fel magam, màr 3 hònap utàn? Vagy hagyjam el a baràtnőm csak, hogy bèkessèg legyen a csalàdban? 21L

2016. nov. 30. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
előbb utóbb úgyis túl kell esned ezen hogy tisztázod a családoddal és ez pont jó alkalom rá :)
2016. nov. 30. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ritka egy gyökèr testvèred van...amúgy meg nem kell felvállalnod semmit se. A magánéleted nem tartozik rájuk, ahhoz hogy te kivel fekszel le, semmi közük. Ha szereted a barátnődet semmi képpen ne hagyd el, ne áldozd be a boldogságod más szűklátókörűsège miatt. Esetleg elköltözni nem tudnál onnan, hogy kicsit távol legyél a családodtól ès legyen időd "megismerni" magad, hogy mi ez pontosan? Ha most engedsz nekik behódolni akkor a jövőbe se lesz másképp és így talán sose leszel igazán boldog.
2016. nov. 30. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs más megoldás akkor szerintem egyszerűen csak hazudd azt a szüleidnek és a testvérednek hogy csak elbizonytalanodtál és ki akartad próbálni milyen lehet lánnyal de rájöttél hogy nem a te világod stb... a legjobb barátnőmmel nem pont ez,de hasonló volt még régebben ő azt hazudta a szüleinek hogy már nincsenek együtt és csak bizonytalanság volt az egész,ezt elhitték és kibékültek vele.Közben pedig együtt maradt a lánnyal akit szeret.
2016. nov. 30. 22:38
 4/4 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy előbb utòbb el kell mondanom nekik, de azt remèltem nem ennyire koràn.

Hàt igen, tesòm egy kicsit fura. Mindent felàldoz csak azèrt, hogy mindig ő maradjon a csalàd kedvence.

Sajnos a költözèst nem tudom összehozni, ezèrt lakunk a nővèremmel közösen. Gondoltam arra is, hogy azt hazudom, hogy csak kisèrletezès volt, de hazudni sem akarok. Akkor inkàbb felvàllalom magam, ès kezdjèk el elfogadni azt, hogy ilyen vagyok. Nem tudom, alszom mèg rà egyet. Holnap szèp csalàdias napom lesz :S

Köszi a vàlaszokat!

2016. nov. 30. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!