Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszünk újra egypár? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszünk újra egypár? Mit csináljak hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Van egy làny kivel anno jàrtunk.

Sőt nem règ leis feküdtünk egymàssal.

Tudja hogy mèg mindig szeretem őt.

Nèha meg szoktam kèrdezni hogy szeret e amire vàlaszol is.Anno ilyen kèrdèsre nem vàlaszolt . Aminap meg leptem őt ahogy jött hazafele melobol. Viràg plusz egy kis versike.Meglepődőtt szorosan àt őlelt.Annyit mondott erre nem tud most mit mondani de tetszett neki meg zavarba volt.Kèpet is posztolt egy oldalra a viràgról.Amikor meg làtott is meg lepődő elkezte : Hàt te?Mit csinàlsz itt? Baj van? Most nem èrek rà rohannom kell.

Mondtam neki csak 5perc.Azt vègül jött a meglepi.Mikor àt őlelt èreztem hogy kalimpàl a kis szíve kb mint aki futott.

Szeretnèm ha újra egy pàr lennènk.Meg hódítani :)

2016. szept. 1. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Mivel a virágot kiette akkor nem hiszem, hogy lenne valakije.

Még van esélyed, probáld meg randira hivni, vagy esetleg csak egyszerüen logni, sétálni, és amikor olyan lesznek a körümények mond neki, hogy szerinted mégegyszer megprbálhatnátok!:)

2016. szept. 1. 16:00
 2/8 A kérdező kommentje:

Ezt kèrdeztem tőle nem olyan règ.

De azt mondta nem akar kapcsolatot most.

Meg mondtàk ismik h való színű nem tudja mit szeretne viszont szeret ezèrt kezdjem el a szívèt puhitani meghóditani.

Ha nem szeretne biztos nem fogadta volna el a viràgot ès elhajtott volna meg ilyenek.

2016. szept. 1. 16:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha látja rajtad, hogy fontos (volt) neked a kapcsolatotok, és ő is akkor adhat még egy esélyt. Sok sikert kérdező. :)
2016. szept. 1. 16:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen :)
2016. szept. 1. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindenki vàrja hogy küzdjenek érte,és örülok hogy vannak még ilyenek:) sok sikert!/l
2016. szept. 2. 21:25
 6/8 A kérdező kommentje:

Most nagyon el vagyok keseredve.

Kértem hogy talizunk de ő velencei tóra ment valakikkel.

Szombaton beszéltünk utojára akkor is párszót.

Tudta hogy rosszul esik h nem talizunk de olyan volt mint ha hidegen hagyta volna.Este megcsörgetett de nem hívtam vissza őt. Nagyon dühös vagyok rá.Virágos dolgot azóta se hozta fel.Mindig csak én hozom fel a talit is.

Sokszor a beszélgetéseket is. Van h írok látta de még este se jön rá válasz.

Nem tudom mit csináljak h kicsit is foglakozon velem .

Rossz nekem ez így mert nagyon szeretem.

Kértem is rá szépen de csak letámadott.

Kétségbe vagyok esve nem tudom merre hogyan tovább.

2016. szept. 4. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Hanyagold kicsit Te is. Azzal csak rontassz a helyzeten ha nagyon rafeszulsz.
2016. szept. 7. 14:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Ezt teszem most épp.

Ő keresett de nem válaszoltam.

2016. szept. 7. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!