Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, veletek volt már olyan, hogy egy buliban szedtetek fel egy másik lányt?
Igen, volt ilyen.
Szerintem nem kell túlaggódni. Bár én leszbikus bulikba járok, így sokkal kisebb az esélye kifogni egy hetero lányt :D
Ha tetszik valaki, légy laza, táncoltasd meg és ha szimpik vagytok egymásnak, utána hívd meg egy italra és beszélgessetek.
Mi a legrosszabb ami történhet? Int, hogy köszi nem szeretne semmit tőled, de egy pár luftot tuti fogtok ütni, mielőtt sikerül... ha viszont sikerül, utána sokkal magabiztosabbak lesztek.
Nem kell ettől félni, az ismerkedés ilyen:)
Nem. Eleve ritkán jàrok bulikba,és a buliknak megvan a maguk hangulatuk,mindenki tapasósabb,az alkohol miatt könnyebben kaphatóak stb. és ez nem jön be nekem. Első pár találkozáskor beszélgetni,ismerkedni szeretek,de buliban még beszélgetni sem lehet érdemlegesen,vagy a hangzavar, vagy a 5 barátnője miatt akivel együtt jött,vagy mert 2 perc után mindenki menne tàncolni.
És hogy én fogdossak,csókolgassak vadidegen nőket? Nem, az abszolút nem az én stílusom, soha nem voltam ilyen primitív, és azokat is rendre visszautasítom aki rám nyomul ilyen módon.De a diszkók,fesztiválok sajnos ilyenekkel vagy ennek örülő könnyűvérű nőkkel vannak tele,szóval ez nem az én világom, ahogy a kalandozás sem.
25/L/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!