Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz, hogy a barátnőm egy másik lánnyal hasonlítom össze?
2 éve együtt vagyunk, az eleje döcögősen indult, mert eléggé eltérő személyiségünk és érdeklődési körünk volt, meg hát nem is nagyon illettünk össze.
összejöttünk de szerelem nem volt, de mindketten örültünk egymás közeledésének
volt 1 hónap szakítás, amikor kijelentette, hogy mostanában úgy érzi másra vágyik és egyedül szeretne lenni, de miután kibékültünk mert bevallotta, hogy nem tud nélkülem lenni, eléggé fellángolt köztünk a szerelem, ami előtte nem volt.
Azóta érzem, hogy nagyon szeretem és minden jól működik köztünk, már 1 éve és teljesen összecsiszolódtunk.
Viszont van egy másik lány akit a mostani barátnőm előtt ismertem meg és sokáig belé voltam zúgva, de soha nem mertem felé közeledni.
Nála pont megvannak azok a dolgok, amiket a barátnőmből a kapcsolat elején hiányoltam.
Most is érzem, hogy hozzá jobban tartozom, ráadásul időközben ezt be is vallottam neki, hogy vonzónak találom, amit viszonzott, de soha nem történt semmi, csak beszélgetni szoktunk és a 3 év alatt párszor találkoztunk.
ami a rossz, hogy azt vettem észre, hogy folyamatosan méregetem a barátnőmet vele és néha emiatt rosszul érzem magam.
szerintetek hibát követek el ezzel, vagy csak magamban nagy ügyet csinálok ezeken az apróságokon (?)
ne beszéljek vele többet és felejtsem el vagy majd elmúlnak ezek? megjegyzem ha nem beszélgetnék vele nagyon hiányozna a közelsége.
Itt nem az a helyzet, hogy te két lány tulajdonságait méregetnéd össze. Mennyivel könnyebb lenne a helyzet, ha "csak ennyi" lenne.
Itt az a helyzet, hogy ti egy lánnyal egymásba szeretettek, de volt és van is valamiért egy fal köztetek. Hisz valamiért nem nyitottatok egymás felé, holott van, ami összekössön titeket.
Nos, mivel ezzel a csajszival neked nem jött össze, isten tudja miért, így tudatalatt fogtad a kis érzéseidet, amik megszülettek benned, és megpróbáltad ráhúzni ezt egy harmadik személyre. Ami eleinte nem ment (nem véletlenül)
És ahogy olvasom, te ezt ott a lelked mélyén mindig is tudtad, csak beleringattad magad egy álomképbe, ahol boldog szerelmespár vagytok a teljesen különböző jelenlegi pároddal. De ez nem igaz. Felhúztátok a kapcsolatotokat egy erős baráti szintre, amit átkereszteltetek szerelemnek.
Szerintem fogadd meg az első válaszoló tanácsát és szakíts a jelenlegi pároddal! A lányt pedig hódítsd meg minden áron, akibe valójában szerelmes vagy! (Lehet, hogy még ő is szeret téged!)
Kettesnek igaza van.
Ez baratsag extrakkal.
40L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!