Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok! Leállnátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Leállnátok egy olyan lánnyal aki majdnem minden nap másik lánnyal van csak azért meg a személyisége kiköpött l. word-Shane?

Figyelt kérdés
2017. dec. 28. 22:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem,nem jön be és nem is összeegyeztethető az én értékrendemmel és életmódommal az ilyesmi. Még akkor sem kezdenék vele ha belém szeretne és a kedvemért tényleg meg akarna változni.Így meg hogy ma velem van holnap mással szó sem lehetne róla.

25/L/N

2017. dec. 28. 23:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vicces mert azt mondanám én is, hogy biztos nem kezdenék egy ilyen lánnyal. Viszont ha jobban bele gondolok, az exem is ilyen volt. És utáltam, hogy csak játszott velem, mégis annyira belezúgtam, megszerettem őt annyira, hogy még ezt is eltudtam fogadni (már amennyire ezt lehet). Szóval én nem tartom kizártnak, de azért ez sok mindentől függ.
2017. dec. 28. 23:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Pl? Mitől?
2017. dec. 28. 23:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én már nagyon unom a 345654. újabb Shane imitátort, szóval nem.
2017. dec. 29. 00:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Még mindig 2005 van?

Most már nem lehetne inkább mondjuk San Junipero vagy valami?

2017. dec. 29. 01:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Soha.
2017. dec. 29. 11:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne tévesszen meg a nevem de nem én sem

Sokkal tobbre ertekelem az olyan lanyokat akik megvalogatjak hogy kivel bujnak agyba es nem eleg nekik a szexhez egy szimpla helo meg mondjuk 2 martini

2017. dec. 29. 20:33
 8/9 anonim ***** válasza:
NEM!!!
2017. dec. 30. 11:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha már fiús, akkor legyen Ruby Rose...

De nekem inkább Alex Vause :D <3 (Ha nagyon muszáj az L word-ből akkor Marina)

2017. dec. 31. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!