Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Szerintetek nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek nagy problemat okoz egy kapcsolatban a távolság?

Figyelt kérdés

2018. márc. 17. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Nem.

Ha szeretik egymást a felek úgy is kitartanak egymás mellett. És ha kiállta a próbákat a kapcsolt össze is lehet költözni.

De ki hogy van vele, én legalábbis biztosan nem dobnám el életem szerelmét,mert ritkán látom, hogy összejöjjek olyannak,akivel minden nap találkozom,de nem szeretem. Az előbbi úgyis hiányozna,és pár óra is szép lenne vele,az utóbbival meg nyűg lenne a sok együtt töltött idő.

28/L/N

2018. márc. 17. 13:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. De tényleg a szeretet és szerelem erősségén múlik. Azonban mindig van valami hátulütő. Attól függ mennyire erős a két egyén és mennyire kitartó.
2018. márc. 17. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Igen, egy kapcsolatban fontos a személyes kontakt. Egy ideig lehet bírni, de hosszútávon nem. Persze ez egyén és kapcsolat függő is, de általában a távkapcsolatok nem működnek. Én is tapasztaltam és többet nem is megyek bele.
2018. márc. 17. 15:07
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

Nehéz, és egyre nehezebb lesz, bár minden egyes találkozás ünnep, ez a tapasztalatom. Szerintem, ha tényleg elköteleződtök egymás mellett, kitartotok, és ott van a szeretet/szerelem, akkor sikerülhet. És az első válaszoló hozzászólását nagyon adom.

19/bi

2018. márc. 17. 20:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ez mindenkinél máshogy szokott lenni mert van akinek nem megy a távkapcsolat de van akiknek meg igen mert pl tesóm és az exe közt is eléggé nagy volt a távolság de ők ennek ellenére mégis évekig együtt tudtak lenni hiába volt nagy a távolság köztük. De én meg már nem voltam olyan szerencsés mert nekem is távkapcsolatom volt de én 2 hónapnál tovább nem voltam együtt a barátnőmmel mert minden tönkre ment a távolság miatt.
2018. márc. 18. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem számít.
2018. márc. 18. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!