Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti hogyan reagálnátok arra ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan reagálnátok arra ha kiderűlne hogy a legjobb barátnőtök leszbikus?

Figyelt kérdés
2018. márc. 9. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel én is az vagyok, nem zavarna. De biztos nem jönnék össze vele. Olyanok vagyunk mint a testvérek, és a testvérek nem jönnek össze. Xd Fura lenne, mert nem tudom elképzelni, hogy a jelenlegi legjobb barátnőm leszbikus lenne, mert ő totál heteró.

De ha tegyük fel,én nem lennék leszbikus, először biztos kicsit furcsállnám, de nem tenném szóvá és nem néznék rá másképp mint addig. Mivel nyitott ember vagyok és eszembe se jutna valakit elítélni, vagy másképp nézni arra akinek másmilyen a szexualitása,bőrszíne,teste stb.-je mint nekem, tudomásul venném, hogy leszbikus és ennyi. Szerintem fölösleges ezt túl dramatizálni, mindenki annyira túl gondolja ezt, meg erőlteti meg mittudomén. A drámázást hagyjuk meg a színészeknek a színpadon, de a való életet ne gondoljuk túl.

2018. márc. 9. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb barátomat elfogadom feltétel nélkül. Félszemű, három lábú, és kopasz is lehetne, akkor is a barátom maradna.
2018. márc. 9. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Első kettő jól leírta, amit én is írtam volna.

A legjobb barátnőm, ha bejelentése ilyesmit az sem változtatna semmit a barátságunkon.

De nekem személy szerint egy velem egykorú hetero srác a legjobb barátom.

2018. márc. 9. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:

bejelentése -> bejelentene

Fránya autocorrect...

2018. márc. 9. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én aszexuális vagyok, de nem bántam ha pasikat kellett fürkészni* neki :)

("Odanézz, ott jön egy erős hetes!")

(* - csak olvadozás céljából, nem pasizós típus)

Ha egyik nap felkelne és azt mondaná, hogy mától a másik ligában játszik, akkor a csajokat figyelném neki :D

2018. márc. 9. 22:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Amikor kiderült róla, hogy az, mert facen, kb 3 év barátság után (nem sokkal azután, hogy rájött, hogy az) kiderült róla, ideges volt, hogy mit fogok reagálni. Erre én lényegében:

És akkor? Ugyanúgy el fogok beszélgetni az első szerelmével és meg fogom fenyegetni, hogyha megbántja a barátnőmet, akkor kinyírom. Nem változtat azon, hogy milyen ember. Nekem mondjuk amúgy is mindegy mindenkinél, melyik nemet szereti. Ugyanúgy érző és szerető ember, és nem az az érdekes, hanem, hogy milyen emberileg. Mondanom sem kell, eléggé meghatottam barátosnémet. :D

2018. márc. 10. 00:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Vannak leszbikus barátnői,nem zavarna ha kiderülne még egyről:-)

25/N

2018. márc. 10. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!